Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek melyik papucs a jó?

Szerintetek melyik papucs a jó?

Figyelt kérdés

Konyhán dolgozok és papucsba kell lenni de abba a papucsba nagyon fáj a lábam a sarkam és a kislábujjamnál

Ilyen papucsok:

[link]

[link]

2023. júl. 8. 15:32
 1/10 anonim ***** válasza:
52%
A klumpát válaszd.
2023. júl. 8. 15:59
 2/10 hosszúhajú ***** válasza:
a súlya nincs kint a másodiknak, pedig az is fontos ha fáj a lábad. én ezért nem szeretek rendelni, pláne ha problémád van, akkor a kényelem ami számít, azt meg pont nem tudod így meg. rendelj kettő, küldj vissza egyet. de ha aztt írod a kislábad ujja fáj, akkor ott nem kéne zártnak lennie, hogy ne nyomja ezért én a nyitott elejűt választanám - látatlanba
2023. júl. 8. 16:42
 3/10 anonim ***** válasza:
2! "a súlya nincs kint a másodiknak" Ezzel mire célzol? Bocsi, elég hülye vagyok a papucsokhoz, és most olvastam a válaszod.
2023. júl. 8. 16:52
 4/10 hosszúhajú ***** válasza:
hát az egyiknél kint van hogy 0.75 deka, a másiknál nincs. és hát ugye emeled a lábad, emeled a súlyt is.
2023. júl. 8. 16:55
 5/10 anonim ***** válasza:
94%

4! Ja, tényleg bocsi! Köszi!

A kérdésre én azt mondanám, hogy az első szerintem is jobb lenne.

2023. júl. 8. 16:57
 6/10 anonim ***** válasza:
Az 1. jobb, mert szellőzik benne a láb, a 2. viszont azért jobb, mert védi a lábujj-részt (pl.: leesik valami). Marad a 2.
2023. júl. 8. 19:10
 7/10 anonim ***** válasza:
Az első nekem kényelmesebbnek tűnik
2023. júl. 8. 20:40
 8/10 anonim ***** válasza:
Nagyon nehez a 750 grammos cipo v papucs!! Ne vegyel olyat!!
2023. júl. 9. 00:44
 9/10 A kérdező kommentje:
Hát mind kettőbe nagyon fáj a lábam
2023. júl. 9. 14:30
 10/10 hosszúhajú ***** válasza:
na ilyen a netes rendelés.. nem kéne elmenned az ortopédiára? a házidoki ad beutalót, megnéznék mi van a lábaddal. talán írnak valami speckó betétet is gyógyászati segédeszköz boltba mondjuk spec cipőt. ?
2023. júl. 9. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!