Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Merészebb, változatosabb,...

Merészebb, változatosabb, szexibb férfi ruhákat hol lehet venni Budapesten vagy Székesfehérváron?

Figyelt kérdés

Ahol nem a sablonos, mindenhol kilószámra kapható egyforma öltözetek (térdig érő bő farmerek stb.) kaphatók.

Pl. rövidebb és szűkebb, vékonyabb anyagú nadrágok, változatosabbak, nem olyan, amilyet mindenki hord az utcán.

Köszönöm segítségeteket!

2023. júl. 8. 08:36
 1/3 anonim ***** válasza:
42%

Szinte bármelyik üzletben találhatsz a stílusodnak megfelelőt.

Szűkebb nadrág viszonylag gyakran van a kínálatban, pólóból meg egyszerűen olyat kell venned ami feszülős anyagú hogy kiadja a tested vonalait, vagy egyszerűen egy vagy két számmal kisebbet, hogy ráfeszüljön a testedre, és esetleg elöl—hátul ki is lóghat egy minimális rész a hasadból, derekadból, higy kilátsszon a pólóból, a boxered szárával együtt, az is szexi :D

Vagy egyszerűen vegyél fel egy sima kicsit szűkebb pólót vagy inget és tűrd be, szorosra húzott övvel, úgy meg kiadja majd a hasad formáját :D

2023. júl. 8. 10:45
 2/3 anonim ***** válasza:
0%
Én inkább pont olyat látok az utcán amit te is írtál, hogy szűk, vékony anyagú (bőszárú farmert nem láttam senkin). Ez szexinek számít? Vagy mitől szexi egy férfiruha? Nem tudom elképzelni
2023. júl. 9. 09:23
 3/3 anonim válasza:
0%
Pride Shop-ban.
2023. júl. 9. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!