Milyen órát ajánlotok?
17 éves vagyok. Legutóbb egy Deacathlonos órám volt, de az tönkre ment és újítani szeretnék valamilyen minőségibb órával amely egy kevés eleganiát és jobb összatást kölcsönözne nekem. Visszofogottabb személyiség vagyok, nem illene hozzám a nagyon csicsás kinézet. Nem igazán jön be a fémszíjas design se, így valamilyen bőrszíjas órán gondolkodom.
Maximum 70 ezer forintot áldoznék az egészre.
Írhattok konkrét órákat, viszont a jó, megbízható márkaajánlatokat is szivesen meghallgatom.
Köszönöm mindenkinek aki segít! :)
Casio, Citizen, Orient, Seiko.
Fémszíjon is veheted, ha nem integrált szíjas akkor át lehet rakni bőrre, natora, bármire.
Omega, Longines — akár használtan — már meglepően olcsón kapható női kivitelben. Az Omega kissé régiesebb, konzervatívabb hatású, a Longines pedig visszafogott eleganciát tükröz. Letisztult, elegáns, de nem hivalkodó.
Én a Longines-t ajánlom leginkább a kérdésed alapján.
Maximum 70 ezerig a Japán gyártók termékei közül válogatnék. Orient, Casio, Citizen, Seiko...
Érdemesebb fém szíjjal megvásárolni. Ha nem spécik a tokfülek, olyan szíjat veszel hozzá amilyet csak akarsz.
Amit kerülj: Michael Kors, Police, Daniel Klein, Daniel Wellington, Amporio Armani, Boss, Tommy Hilfiger és az egyéb divatmárkák termékeit inkább ne vedd meg. Nagyon hamar széthullanak, minőségtelen termékek.
Egyébként fiú vagy lány vagy? Konkrét órákat is tudnék ajánlani, de ezt ahhoz értelemszerűen tudnom kellene. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!