Hol tudok Budapesten szegecseket venni?
Figyelt kérdés
Szeretnék szegecseket tenni a farmerkabátomra, de nem tudok boltokat ahol helyben meg tudnám venni. Rockpince weboldalát néztem, de ott elég drága mivel többet szeretnék venni. Olyat szeretnék amin van ilyen kis "fül" és bele tudom szúrni.2023. júl. 4. 19:41
1/5 anonim válasza:
A legolcsóbb life hack: vegyél olcsó szegecses öveket és azokat bontsd le.
2/5 A kérdező kommentje:
Ezt melloznem, mivel olcso szegecses ovet sem talaltam meg sehol. Konkretan olyat szeretnek amit leirtam.
2023. júl. 4. 20:05
5/5 anonim válasza:
Shark'n Roll, egyéb rockboltok, nagyobb hobby / kreatív boltok. Vagy ha nem annyira sürgős (rá ér pár hetet, 1 hónapot) elvégre nyár van nem kell farmerkabát akkor rendelj aliexpressről, ebayről stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!