Azért mert férfiak..régen volt fecske tipusú fürdőruha..ma már alig alig látni ilyet inkább a száras fürdőgatya a trendi, mert kényelmes a vizben..
2023. júl. 4. 11:27
2/11 anonim válasza:
A fürdőruha funkciója, hogy csak azt takarja el, amit kell, a többit hagyja szabadon. Férfiaknak az ágyék a kidomborodó, ezért a férfi fürdőnadrágok a női fürdőruhánál bővebbek és combra érnek, a felsőtest takarása viszont nem fontos.
2023. júl. 4. 11:35
3/11 anonim válasza:
Én olyasmit hordok, fecskének hívják.
Ez a típus való a legjobban vízbe, mert ahogy a kettes írta, csak ott takar ahol kell.
Logikus mint a nőké.
Én nem szégyellem, hogy férfinak születtem, nem takargatom a csomagomat, és a combommal sincs semmi baj, hogy térdig érő bő azárú vízgyűjtőkbe röhögtessem magam.
A nyugat szennye…
2023. júl. 4. 11:40
4/11 anonim válasza:
Ahogy írják
Amerikai bolond divat
Ami nálunk nagyon elterjedt
Nézz meg pl egy olasz tengerpartot
A tinédzserek és huszonévesek 95%-a fecskében van
2023. júl. 4. 19:07
5/11 anonim válasza:
Pontosan.
És ugyanezt nézd meg a balfékeknél!
Mondjuk még egy otthoni medence partinál, mindegyik a vízgyűjtőbe nevetteti magát.
2023. júl. 5. 07:14
6/11 ívy1 válasza:
Elèg furcsán néznének ki, egybe részes fürdőruhában
2023. júl. 6. 06:12
7/11 anonim válasza:
6.
Úszóknak van olyan.
Ők is furán néznek ki?
2023. júl. 6. 10:34
8/11 anonim válasza:
Csak ott takar ahol nagyon muszáj. Régen (100-200 évvel ezelőttre gondolok) hasonlóbb volt, mindkét nemnek ujjas, felsőtestet is takaró ruha volt a bevett fürdőruha. Aztán a modern ember lejjebb vetkőzött, amennyire csak lehet.
2023. júl. 6. 18:21
9/11 ívy1 válasza:
7. Ők verseny szerűen úsznak! A kèrdès nem erről szólt!
2023. júl. 13. 08:08
10/11 anonim válasza:
9.
Ja, értem.
Tehát nekem is CSAK úszni lehetne benne, akkor a te fajtádnál jó pontot szereznék…
Hát tudod én abban vagyok, ami számomra kényelmes és nem idegeneknek fogok öltözni.
Mellesleg egyszer próbáld ki ezt a térdig érő vízgyűjtőt, aztán vélekedj!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!