A Dorko márka hogy tudott így befutni, amikor nagyon gagyi minőségű?
Nem tudom a pontos választ csak tippelek, rengeteget költhettek marketingre.
Sajnos ez manapság fontosabb mint a minőség, ha pl. fizetnek hírességeknek hogy reklámozzák, a fiatalok megfogják venni mert xy-on is az van, hiába rossz minőségű...
Ez már befutásnak számít...?
Egyébként ugyanúgy, mint az összes többi, nincs új a nap alatt. Idiótáknak bármit el lehet adni, ha elhitetik velük hogy az divatos, és keresett termék magas "presztízsértékkel.
Az Air Jordan cipők is horribilis árúak, mégis kézzel le tudom szedni a talpát különösebb megerőltetés nélkül, annyira hitvány a ragasztás minősége.
A cipőik szerintem sem érnek egy forintot sem, a saját káromon tanultam meg én is, pár hónap után kuka volt mindkettő, amit vettem.
Pólóval, táskával, baseball sapkával nekem nem volt problémám.
Nincsenek a Nike, Adidas, Pumával egy szinten, ezt nem tudom, hol nézted.
Én legalábbis a Playersroomban szoktam vásárolni, és pont azért választom mindig a Dorkot, meg jóval olcsóbb, és egyetemista pénctárcával sajnos nem engedhetek meg magamnak drágábbat. Ezek pont azok a cipők, amikből viszont ugyanolyan fazonokat/stílusokat lehet megtalálni, mint a márkásabb, drágábbakból.
Egyébként én is azt hittem, nagyon rossz minőségűek, mert pár hónap alatt elkezd szétfoszlani a bélésük. Viszont pont nemrég mutatta valaki, hogy az Adidas cipőjével ugyanaz történt, szóval mégsincs akkora különbség minőségben sem…
Amúgy olyan 3 évet azért kibírnak a Dorkoim is, ráadásul akciósan akár 10.000 alatt(!) is lehet találni cipőt, úgyhogy a h.lyének is megéri.
Nekem semmi bajom nincs a dorkoval habár tény hogy én szinte mindig akciósan vásárlók tőlük, általában mindenhol. Nem igazán ér meg számomra egy ruha darab több tízezer Ft-ot, pláne annyi csalódás után(nem a Dorkonál…)
Pulóvert, cipőt illetve pólót vettem eddig tőlük, minőségre megfelelő számomra azonban a méretezés érdekes. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!