Mi a véleményetek erről? Városi “túra” bakancs, vastag kasmír zoknival, a zokniba tűrt joggerrel.
Figyelt kérdés
Leírva borzasztó, de nem vagyok benne biztos hogy tényleg olyan rossz… Ti mit gondoltok?
2023. júl. 1. 00:20
A kérdező szavazást indított:
Borzasztó
Elmegy
Kifejezetten tetszik
20 szavazat
1/6 anonim válasza:
Rajta jó, de nyilván a férfi miatt. Azért az utcán nem ilyenek szaladgálnak.
2/6 anonim válasza:
külföldi pasin el tudom képzelni, magyaron nem
4/6 anonim válasza:
A képen lévő pasin jól néz ki, de nem ilyen az átlag magyar népesség. Sőt, én az utcán akiket melegítőbe látok járni, 90%-uk elhízott és ronda.
5/6 anonim válasza:
A húgyfoltnak látszó árnyék mindent visz, miután sikerül letépni a fejed arról a zokniról.
6/6 anonim válasza:
Én télen így szoktam dolgozni, mert a szabadban dolgozom és így betűröm a munkásnadrágomat a vastag zokniba. A pulcsim ujját is betűröm a munkáskesztyűbe, már csak az maradt le a képről. Senki nem néz hülyének mert tudják, hogy dolgozom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!