Hol lehet noi furdonadragot kapni ?
Figyelt kérdés
En csak online lattam, viszont 2nap mulva megyunk Balatonra tehat rendelni nincs lehetosegem. Van egy (sport)furdoruham , de abba edzesre jartam es hulyen neztek ram mindig a strandon :D2023. jún. 30. 12:48
1/11 anonim válasza:
Ilyenkor nyári időben az ALDI-ban, LIDL-ben szoktak lenni bikinik és egyrészesek is. Esetleg a Tchibo-ban, bár ott inkább egyrészes.
3/11 anonim válasza:
A Balaton part televan árusokkal, fürdőruháik is vannak.
4/11 anonim válasza:
Szia, te érdeklődtél a kérdésem alatt
Amúgy a decathlon-ban vannak alacsony derekú modellek, ha érdekel, nézd meg
5/11 anonim válasza:
Szinte már bármelyik üzletben elvégre már nyár van. De neten ha úgy rendeled, hogy bolti átvátel van, hogy pár óra alatt vagy aznap délután már át is veheted.
Vagy ha megfelel akkor kínai. Dugig van vele minden város.
6/11 anonim válasza:
És szerinted a női futónaciban nem fognak furán nézni rád a strandon..?
7/11 anonim válasza:
#6 fürdőnadrágot írt. Az direkt erre lett kitalálva. Amúgy meg ha neki úgy kényelmes, akkor azt veszi fel.
(Már válaszoltam korábban a kérdésre)
9/11 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a valaszokat ! :) Megnezem ma a decathlonba, de ha a balatonon is van inkabb varok addig mert ott valoszinuleg olcsobban jonne ki
2023. júl. 1. 13:00
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!