Nyarra szoknyahoz , neha harisnyahoz melyiket valasztanatok? 19/L
#16: Szóval az ég világon semmi más nem kényelmes, csak a tornacipő. El lehet fogadni, ha te így gondolod, de akkor ne vedd fel a szoknyát sem, és nem fog hülyén kinézni, ha nadrággal hordod.
Ha szoknyát szeretnél felvenni, akkor viszont fogadd el, hogy ahhoz másfajta cipő illik. Vagy csinosak akarjunk lenni, vagy ne, a kettő felesben nem működik.
Azt veszek fel amit akarok. 😘
Amúgy lehet félreérted, nem elegáns alkalmi koktél- vagy estélyi ruhát értek “szoknya” alatt, hanem laza/sportos stílusú szoknyákat. Azokat is eleve azért hordom mert kényelmesek. Nekem a kényelem fontos mint idegenek véleménye. 🤷♀️
#22: Kíváncsi lennék, milyen egy sportos szoknya, legfeljebb teniszezőket láttam abban sportolni. :'D
De egyébként egy farmer szoknyával például el tudnám képzelni a kérdező által linkelt cipőket is, de például egy rakott szoknyával már nem.
Az meg igaz, hogy azt veszel fel, amit akarsz, nem is kérdezted meg a véleményünket, ami szintén rendben van. Attól még elképzelhető, hogy nem tetszik nekünk, de az meg így már a mi problémánk.
Ha viszont valaki megkérdezi a véleményünket, akkor elmondjuk.
Nem kezdek linkelgetni, “sportos szoknya” vagy “sportos egyberuha” kifejezésekre keresve rengeteg van. Meg igen, farmerszoknya pl. Ilyesmiket hordok sokat.
Én arra reagáltam hogy “ akkor ne vedd fel a szoknyát sem” - de, fel fogom továbbra is. Nekem kényelmes, nekem tetszik, a hozzám közel állóknak tetszik, más meg majd nem néz oda ha bántja a szemét. 🤷♀️ nekem se tetszik sok ruha, de nem mondanám senkinek hogy ne hordja…
Ez már sima kitalációkkal való vagdalkozás, leírtam hogy a mindennapokról beszélek és hogy alkalomra felhúzok egy elegáns cipőt.
Nekem személy szerint nem tetszik a szoknya tornacipő stb kombó. Tudom, hogy most ez a divat és, ha neked tetszik viseld nyugodtan.
Én az 1 linken szereplő cipőt választanám, az valamivel elegánsabb, jobban illik hozzá.
A 2. linken szereplő pedig inkább sportosabb, kevésbé illik hozzá
Én leginkább szoknyához balerina cipőt, vagy elegáns szandál javaslok, lehet lapos a sarka attól.
A sportcipő+gomba szerintem nem kimondottan a sportcipőre irányul, hanem a műanyag harisnya+sportcipőre.
Mert ezek már igen csak jó párosítások.
A szandi valóban csinosabb egy szoknyával, sportcipővel trampli.
És hogy kit érdekel a fiúk véleménye, az oké, csak akkor ne lássunk negatív kommentet nőktől ha egy férfi fecskében, szűk nadrágban, rózsaszínű ingben érzi jól magát, és esetleg szőrtelenül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!