Hogyan lehet valakinek egyszerre több stílusa?
Figyelt kérdés
Annyira zavar mert nem tudom soha hogy az adott nap pl egy vad rocker ,egy laza hippi , elegáns , vagy cuki legyek2023. jún. 30. 05:38
2/5 anonim válasza:
Miért zárná ki a több irány egymást?! Egyáltalán nem muszáj csak egyet vinni, persze nekem semmi bajom sincs azzal sem.
3/5 anonim válasza:
alkalomhoz öltözök én is. De a lepukkant, kényelmes, laza és elegáns között változik
4/5 anonim válasza:
Egyik nap sportcipo, rovid farmer, szines poloban vagyok, masik nap ehyberuha ékszerekkel, topánkával harmadik fekete gatya, blúz blézer.
Nálam kedvfüggő. És szerintem ez hiteles hisz az a kedv sugárzikbelolem aminek megfeleloen feloltoztem
5/5 hosszúhajú válasza:
nekem kettő van. budapesti vagyok így rendes városi ruháim vannak szoknya magastalpú női cipő, blúz, blézer.. aztán nyáron ha elmegyek vidékre akkor előjön a másik stílusom. sportcipő biciklis gatyával és rennnngeteg póló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!