Ilyen tónushoz milyen színű bikini illene?
2023. jún. 29. 17:12
11/16 hosszúhajú válasza:
szőke vagy kék szemmel? nem nyártípus vagy te? mert a nyártípushoz pasztelebb színek illenek, főleg kék rózsaszín. az én tippem: nem ordító világoskék
12/16 anonim válasza:
Én vagyok a színpalettás hozzászóló
#11 a kép alapján nekem úgy tűnik, meleg tónusú a bőre, és akkor tavasz
Ismerek nyár típusú lányt, neki tényleg nagyon fakóak a színei, de a kérdezőnek nem
Photosop-osok maradjatok már
13/16 anonim válasza:
Csakhogy a színtípushoz nem elég egy bőrszín kép alapjan, amit minden telefon máshogy ad vissza. Kell a szemszín, a szemének van-e melegsége, picike sárgás árnyalata a fehérjének, vagy teljesen hideg, olyan seszínű, illetve a hajat is lehet festeni. Valamint az arcbőrön vannak-e szeplők, azok milyen színűrk, teljes arcon van-e, vagy csak néhány az orrom, orcán.
14/16 anonim válasza:
Én sokáig hittem, hogy a hófehér bőrömmel, eredetileg szőke hajammal, szürkészöld szememmel nyár vagyok. Közben ősz. Mert van egy enyhe meleg ányalata a szememnek, plusz szeplős vagyok nyáron és a szeplőim is vörösesbarnák egész arcon. Amellett, hogy szinte áttetsző, fehér az arcom ittott vöröses-kékes erekkel.
15/16 hosszúhajú válasza:
12. 13. 14. na ezek új dolgok! ezek után már abba se vagyok biztos hogy én nyár vagyok. nem akarom offolni szegény kérdező, de ha megengeditek írok nektek privátot hogy megkérdezzem mi vagyok.
16/16 anonim válasza:
13-14 vagyok, ebben dolgozom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!