Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Gáz, hogyha veszek egy Noke...

Gáz, hogyha veszek egy Noke "márkájú" edzőcipőt?

Figyelt kérdés

Az oldalán meg egy DC jel koppintása van, de összességében jól néz ki, és olcsó is (nyilván:)). A nyelvén van a Noke felirat, fekete cipőn fehérrel, azt lehúznám valamivel (tippeket is adhattok). Köszi.

18 éves lány

2010. okt. 12. 21:46
 1/5 anonim válasza:
hát ha jól néz ki nem gáz.Lehet venni ilyen festék filcet , én is azzal szoktam eltüntetni a nem kívánt feliratokat, persze kopik, de újraszinezed és kész
2010. okt. 12. 21:53
 2/5 anonim ***** válasza:

én nem vennék meg egy ilyen cipőt.

nem azért mert ciki, vagy mert sznob vagyok, de azért nem mind1, h milyen minőségű cipőben mászkálsz egész nap.

van jópár ismerősöm, akinek az ilyen xarok tönkretették a lábát és az izületeit...

2010. okt. 12. 22:05
 3/5 A kérdező kommentje:
Igen, egy pár éve én is megfogadtam, hogy csak jó minőségű és márkájú cipőt veszek, ami sokáig is bírja. Most is van egy Adidas-om, de az már majdnem egy éves. Ez a "Noke" kihúzná a telet és kész, 3000Ft-ba kerül, ami szerintem jó ár, és tényleg tetszik az a cipő, és már rég szerettem volna egy ilyen magasszárú edzőcipőt, csak az én stílusomhoz illőt még nem találtam jó márkájúban. Illetve egy volt (azóta ha jól vettem észre már ki is vonták a forgalomból), egy Osiris cipő, nagyon kól nézett ki, viszont 2számmal nagyobb volt a méretemnél, ráadásul elég drága (25.000 Ft).
2010. okt. 12. 22:17
 4/5 anonim ***** válasza:
nekem lapostalpú fekete bőrhatású converse hasonmásom van YUANBU a nyelvén van és nagyon gáz mindig betűrve hordom de már amugy is akarok egy igazi converse-t, :)
2010. okt. 13. 20:25
 5/5 A kérdező kommentje:
Nem is Noke, hanem Nuke. :) Nem mintha ez változtatna valamin :D De szerintem megveszem.
2010. okt. 13. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!