Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nem proli dolog elegáns ruhát...

Nem proli dolog elegáns ruhát fehér sportcipővel felvenni?

Figyelt kérdés

Manapság több olyan embert is észreveszek az utcán, akik elegáns ruhát felvesznek és valami undorító fehér sportcipőt vesznek hozzá, ami szerintem rohadtul elüt ettől a szettől.

Legyen akár férfi, akár nő.

Szerintetek?

2023. jún. 28. 14:32
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%

20.

És most sem érted. Nem a lábszellőztetés az elsődleges dolga, ezt kéne felfognod. Első helyen az áll, hogy ne vágja eü-ileg a lábad (csontozat, bokamegtámasztás, ne legyél benne nyakig redvás stb), aztán, hogy védje a sérülésektől, aztán, hogy kényelmes legyen, és csak utána jön az, hogy mennyire hideg vagy meleg.

És még csak igazad sincs. Egyáltalán nem evidens bizonyos esetekben, hogy akkor van kevésbé melegünk, ha egy szál semmiben vagyunk valami forró helyen, vagy, ha valami takar. Ajánlom figyelmedbe árnyékolás szó jelentését.

2023. jún. 28. 20:04
 22/33 hosszúhajú ***** válasza:
0%
ja hogy 35 fokban nem a szellőzés a fontos a lábnak. értem, akkor remélem nem leszek a közeledben ha leveszed a cipődet. a gombák pedig kifejezetten örülnek majd neked, aminek sötét, víz és meleg kell, ez tökéletesen biztosított 35 melegben sportcipőben zokniban, szóval igen, egésszégileg is bezárni a baktériumokat az a tuti. . de tényleg nincs igazam, ha van bátorságod, egy nmeleg nyári napon vegyél fel egyik lábadra egy laza szandált másikra zokni és sportcipőt. aztán hazaérsz vedd le fogd meg melyik vizesebb és szagold is meg.
2023. jún. 28. 20:11
 23/33 anonim ***** válasza:
100%

22.

Gondolom te gatyád sem hordasz egyáltalán, nehogy beizzadj ott.

2023. jún. 28. 20:20
 24/33 hosszúhajú ***** válasza:
50%
nyáron szellős bő gatya.
2023. jún. 28. 20:21
 25/33 anonim ***** válasza:
100%

24.

Na, megy ez. Képzeld cipőből is van olyan kompromisszum, ami jól szellőző és emellett 1000x kényelmesebb és biztonságosabb, mint egy szandál vagy papucs.

A lábat meg nem szagolgatni kell, hanem mosni. Ráadásul a szag, az egy dolog. Biztos lehetsz benne, hogy neked szandálban messze koszosabb, meg kutyaszarosabb, mint nekem zárt sportcipőben.

2023. jún. 28. 20:24
 26/33 hosszúhajú ***** válasza:
50%
mivel bugyiba nem lehet utcára menni, muszáj felvenni valamit alulra. nyilván sportcipőt kötelező felvenni, mert a szandál be van tiltva. és persze egy nemi szerv külső részén pont annyi baktérium van mint egy talpon, és egy bő nadrág is épp oly szorosan fogja a testem mint egy sportcipő. ezt hívják laza bő sportcipőnek. tudod én igényes vagyok, nekem szagom sincs, nem a szagot mosom le róla. ezen kívúl cipősprét használok, ezért engem ez a probléma szééééépen elkerül. én az utcai poros lábat választom, te válaszd a begombásodó büdös lábat.
2023. jún. 28. 20:32
 27/33 anonim ***** válasza:
100%

26.

Elég egyszerű gondolkodásod van.

2023. jún. 28. 20:35
 28/33 hosszúhajú ***** válasza:
50%
és nemcsak egyszerű, de tiszta, egészséges és igényes is.
2023. jún. 28. 20:36
 29/33 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Ettől miért lesz valaki proli?
2023. jún. 29. 02:15
 30/33 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2023. jún. 29. 07:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!