Melltartó mérettáblázat képpel létezik?
Sima mérettáblázatot látok, de a számok alapján nem megyek el, mi mekkora. Olyan táblázatra gondolok, ami képpel illusztrálja, hogy egy 75b és egy 80c mell mekkora. Simán találatban kidobja össze-vissza.
Normális válaszokat és segítséget köszönöm.
Ha sehogy se megy a centikkel, akkor menj egy boltba, és próbálgass hasonloakat. Vagy legjobb ha ott is veszed.
A kep se mond sokat, mert mindenkinek mas az alakja, a mellformája, de szerintem még a keményseg is számit.
Én kétszer rendeltem netről, a sima, minden nélküli jó lett, a merevitős már nem. Pedig ugyanaz a webáruhaz volt.
Még valami; nekem pl teljesen mas meret kell merevitő nélküliből, merevitősből, de még talan a szivacsos meg a push up se ugyanaz. Mondjuk utobbi az en meretemben mar nincs is sima üzletben, amit nem értek...
Igy jön ki hogy van kényelmes C, es olyan E amiből szinte kiesik. De gondolom kisebb mellel is van különbség
Szopkodnám össze visza
Áll a faszøm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!