Hol lehet normális minőségű leggingset/cicanadrágot venni?
#11 ki beszél átlátszó és vacak legginsről??
Én sosem hordtam és ahogy látom a legtöbben normális kinézetűeket hordanak.
Ezek szerint skinny farmert sem lehetne felvenni utcán,mert teljesen kiadja a formákat ugyye?!
Látszik, hogy nagyon szeretsz bolhávól elefántot csinálni,de semmi értelme.
Ti nem tudtok különbséget tenni legging és harisnya között,màs meg igen!
Dél-Amerikában pláne Brazíliában nagy divat rég legging magában hordva, tv-s műsorvezetők rendszeresen hordják, gyakran fényes színesbe is,mert ott teljesen természetes az álak kihangsúlyozása, a fenék kiemelése, ahogy a rumba és egyéb táncosok.
Köszi mindkenkinek aki normális válaszokat írt, már találtam is egy teljesen jót :D
Pontosan ezért tud egyeseken jól állni mert a lábak "geometriáját" kiadja. Ennyi erővel ne hordjunk rövidnadrágot, rövidebb szoknyát, se skinny jeanst vagy ha a felső testet nézem hosszú ujjú garbót mert azoknak is a nagy része testhez simul.
#18 nagyon irritáló a stílusod,javaslom minél kevesebbszer kifejteni a véleményed.
Amúgy a sztreccsnadrágok,leggingek szerepe pont az, hogy kiemelje a test formáját.
Ha zavar, akkor ne nézz oda!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!