Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Posta csomagautomatából...

Posta csomagautomatából ilyenkor hogy lehet kiszedni a cumót?

Figyelt kérdés
Már több mint egy hete rendeltem magyar cégtől. Furcsállom is hogy több mint egy hétig húzódik az elvileg raktáron lévő termék szállítása. Legutóbb Kínából 1,5 hét(!) alatt ideért. De ez most nem is lényeges... Szombaton jött egy e-mail a cégtől, hogy feladták a csomagomat, meg is adták a csomagszámot. Ami nagyon érdekes volt, mert a posta nyomkövetése szerint ma (szerda) reggelig elvileg át sem adták nekik. Ma reggel kaptam egy e-mailt a postától, hogy csomagot adtak fel nekem. Ha rákattintok a nyomkövetére, aszerint már az automatában van a cuccom és átvehető az e-mailben és sms-ben kapott kóddal. Csakhogy én ilyet nem kaptam. Egy órával később jött még egy ugyanilyen e-mail. Kód megint sehol. Ilyenkor mi van?
2023. jún. 21. 10:09
 1/4 anonim ***** válasza:
Hívd fel telefonon azt a városi posta logisztikát, akik berakjàk oda a csomagokat és mondd el a problémádat. Vagy írj e-mailt posta ügyfélszolgálatára.
2023. jún. 21. 11:02
 2/4 A kérdező kommentje:
Megoldódott.
2023. jún. 21. 21:34
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem azebayes csomagjaimat mind felbontottak,parat el is loptak Budapesten a Magyar foposta.

Ugy loptak el a cuccom,h direkt ido lejarta utan dobtak be a cetlit,amikor mar nem lehet erte menni. A ladat minden nap neztem…

Azota soha tobbet nem rendelet mpl-el meg automataba se.

Csak glsx,packeta,dhl,easybox.

2023. jún. 22. 06:31
 4/4 A kérdező kommentje:

Oks, de nem ezt kérdeztem, meg nem külföldi rendelés volt.

Régebben Aliexpressről rendeltem sok mindent. Azt korábban kivétel nélkül a posta hozta. Soha nem volt ilyen gondom. Most legutóbb viszont futár hozta az Alis cuccot is. Meg is lepődtem rajta. Nekem a futárral csak az a bajom, hogy napközben dolgozom. Nem tudok bármikor hazarohangálni, amikor füttyent, hogy ő most a ház előtt toporog és hol vagyok már. Ha munkahelyi címre kérem, ott sem tudok akármikor kiszaladgálni, amikor jön a telefonhívás. A portások között meg van igazi köcsög szarházi, akitől biztosan nem kérnék olyat, hogy vegye át helyettem. Ezért kényelmesebb a posta. Mert vagy bedobják, vagy ha nem fér be a postaládába, akkor elbattyogok érte a postára, amikor nekem jó. A csomagautomatás átvételeket is ezért preferálom jobban.

2023. jún. 22. 07:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!