Posta csomagautomatából ilyenkor hogy lehet kiszedni a cumót?
Nekem azebayes csomagjaimat mind felbontottak,parat el is loptak Budapesten a Magyar foposta.
Ugy loptak el a cuccom,h direkt ido lejarta utan dobtak be a cetlit,amikor mar nem lehet erte menni. A ladat minden nap neztem…
Azota soha tobbet nem rendelet mpl-el meg automataba se.
Csak glsx,packeta,dhl,easybox.
Oks, de nem ezt kérdeztem, meg nem külföldi rendelés volt.
Régebben Aliexpressről rendeltem sok mindent. Azt korábban kivétel nélkül a posta hozta. Soha nem volt ilyen gondom. Most legutóbb viszont futár hozta az Alis cuccot is. Meg is lepődtem rajta. Nekem a futárral csak az a bajom, hogy napközben dolgozom. Nem tudok bármikor hazarohangálni, amikor füttyent, hogy ő most a ház előtt toporog és hol vagyok már. Ha munkahelyi címre kérem, ott sem tudok akármikor kiszaladgálni, amikor jön a telefonhívás. A portások között meg van igazi köcsög szarházi, akitől biztosan nem kérnék olyat, hogy vegye át helyettem. Ezért kényelmesebb a posta. Mert vagy bedobják, vagy ha nem fér be a postaládába, akkor elbattyogok érte a postára, amikor nekem jó. A csomagautomatás átvételeket is ezért preferálom jobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!