Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ez a zoknihossz még elmegy a...

Ez a zoknihossz még elmegy a rövidnadrághoz?

Figyelt kérdés

Lányok/fiúk mit gondoltok, ez még hordható így, mondjuk fekete zoknival, vagy inkább már gáz kategória? Igen, én vagyok a fotón de arcképet nem küldök. :D Kort is írjatok! Kösz!

[link]

#rövidnadrág #zoknihossz
2023. jún. 17. 00:37
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
amúgy egy felnőtt férfi bármit felvehet, attól férfi és attól felnőtt
2023. jún. 18. 11:22
 22/27 A kérdező kommentje:
18-as trollkodó, valamiből meg kell élni az egyetem mellett is, szal... :D
2023. jún. 18. 11:43
 23/27 anonim ***** válasza:
Felesleges irigykedni más fiatalságára és ízlésére. Feltettél egy kérdést, kaptál nem túl biztató válaszokat. Bár nem tudom, ilyen csövi stílusra miket vártál. Az igénytelenség és a nem divatb.ziság két különböző dolog (megjegyzem, utóbbi sokkal jobb és csak olyanok dobálóznak ezzel a kifejezéssel akinek nincs megjelenésük, vagy lehetőségük a jó ruhákhoz).
2023. jún. 18. 11:58
 24/27 A kérdező kommentje:
Jaj öcsisajt, most aztán beszótá'! :D Akit a szülei tartanak el és azon nyivákol minden héten, hogy a legdivatosabb göncöket megvegye magának, abból sose lesz férfi. Valószínűleg belőled sem! :/ Itt egyedül a hozzád hasonló tejfölös szájúaknak szúrja ez a szemét. Ahelyett, hogy itt koptatod az ujjad, inkább keress egy csajt akivel elmehetsz shoppingolni! :D
2023. jún. 18. 12:59
 25/27 anonim ***** válasza:
Van, és nagyon bírja, hogy jól nézek ki. Az megszokott, hogy az itteni incelek a szőrmennyiségben és a plusz kilókban mérik a "férfiasságot" mégsincs senkijük. XD
2023. jún. 18. 14:25
 26/27 A kérdező kommentje:
Mindegy, látom nem érted! :D Majd egyszer felnősz ha már magadat tartod el, vagy mégsem!
2023. jún. 18. 14:56
 27/27 anonim ***** válasza:
Mini szoknyához is jól néz ki a térd fölé érő zokni. Csak harisnya néven kell árulni..
2023. nov. 24. 13:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!