Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ez a zoknihossz még elmegy a...

Ez a zoknihossz még elmegy a rövidnadrághoz?

Figyelt kérdés

Lányok/fiúk mit gondoltok, ez még hordható így, mondjuk fekete zoknival, vagy inkább már gáz kategória? Igen, én vagyok a fotón de arcképet nem küldök. :D Kort is írjatok! Kösz!

[link]

#rövidnadrág #zoknihossz
2023. jún. 17. 00:37
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Miért ne kérdezhetném? :D Az átlag véleményére vagyok kíváncsi, nem egy divatbu*i kijelentésre akit feltehetően a szülei tartanak el!:DD
2023. jún. 17. 16:23
 12/27 anonim ***** válasza:
Ahamm, egy troll vagy, már világos.
2023. jún. 17. 16:25
 13/27 A kérdező kommentje:
Ja, egy őszinte, vidéki troll! :D
2023. jún. 17. 16:42
 14/27 anonim ***** válasza:
15%

8.

Az az alap, hogy nem olyan b.zis balerinazoknikat hord egy fiú, mint egy lány, hanem ilyen normálisat.

2023. jún. 17. 20:33
 15/27 anonim ***** válasza:
Szerintem meg te nem vagy normális
2023. jún. 17. 20:54
 16/27 anonim ***** válasza:
18%
Aki nem barlangban nevelkedett, az tudja, hogy rövidnadrághoz sohesem lehet hosszúszárú zoknit hordani, ha nem akar közröhej tárgya lenni! Innen már csak egy lépés a rövidnadrághoz zoknit, majd arra szandált húzó 60-as NDK-s nyugdíjas életérzés a Balcsin.
2023. jún. 18. 10:19
 17/27 anonim ***** válasza:
11%

16.

Ez neked hosszú szárú? Ezt bokazokninak hívják. Ami nevetséges az az, amikor a fiúk még külön vékonyítják a ropi alsó lábszárukat azzal, hogy azt a kis szánalmas, kinőttnek ható bokavillantó gyerekzoknit hordják, amiből nem látszik jóformán semmi.

2023. jún. 18. 10:25
 18/27 anonim válasza:
33%

Kedves kérdező és 14. válaszoló, mit várnátok egy 18 éves kisgyerektől, aki még a divatnak él? A mai fiatal fiúk úgy öltözködnek mint a lányok. Vékonyka kis lábúkra felhúzzák a csőnacit, de úgy, hogy a bokavillantás feltétlen meglegyen, amit lehet inkább takarni kéne. Rövidnadrághoz is sokszor látok különféle színes zoknikat, sok esetben magas szárral. Szerintem ez gáz!

Jól látszik, hogy a kérdező nem egy divatdiktátor, de teljesen rendben van az öltözéke, még így is férfias, bár nincs meg az összkép. Nekem is sokkal ízlésesebb amikor látom, hogy egy férfin van zokni és lehetőleg férfi zokni, nem pedig ami nőknek lett kitalálva, amit egyes tini divatdiktátorok átnevezték uniszexnek, mert feltűnési viszketegségük volt. Ha ezt meg pluszban korombeli huszonéves férfin látom, felfordul a gyomrom.

2023. jún. 18. 10:45
 19/27 anonim ***** válasza:
Nyugi kérdező, Mucsaröcsögén senkit sem érdekel. Viheted magaddal a 14, 18. prolit is.
2023. jún. 18. 10:48
 20/27 anonim ***** válasza:
49%
#18-as valaszoló nem normális, ennyi elfojtással egy pszichológust javasolok
2023. jún. 18. 11:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!