Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit tegyek hogy ne lássák?

Mit tegyek hogy ne lássák?

Figyelt kérdés
Jövő héten lesz egy balett edző tábor ahová mennem kell, és edzéshez nem kell átöltözni, hanem csak simán rövidnadrág és póló. A gond viszont az, hogy mivel én kicsit ducibb vagyok mint az átlag ezért 1el nagyobb méretű nadrágot vettem hogy kényelmes legyen, tudjam benne emelni a lábam, viszont ha felemelem a lábam akkor kilátszik a bugyim. Nem is lenne akkora nagy baj, csak a balett tanárok férfiak. Nem szeretném hogy lássák a bugyim, mit tegyek?
2023. jún. 16. 20:50
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
74%
Nem hinném, hogy pedofil tanáraid vannak, de javíts ki ha tévedek.
2023. jún. 16. 20:59
 2/14 A kérdező kommentje:
Nem arról van szó hogy pedofil tanárok, csak hát akkor se szeretném hogy ők lássák..
2023. jún. 16. 21:08
 3/14 anonim ***** válasza:
93%
Akkor mondd el ezt a szüleidnek is, és ők majd biztosan találnak rá megoldást. Másik opció: Vegyél egyel kisebb nadrágot.
2023. jún. 16. 21:21
 4/14 anonim ***** válasza:
79%
Húzz a nadrág alsó szegésén.
2023. jún. 16. 22:09
 5/14 anonim ***** válasza:
85%
Hosszabb nadrág nem jó? Abban nem látszódna semmi tutira
2023. jún. 16. 22:40
 6/14 hosszúhajú ***** válasza:
93%
vegyél mindig a nadrággal teljesen megegyező színű bugyit. egyébként 7 évet balettoztam, benne van ilyen dolog a pakliban hogy kilátszik ha emelünk meg ilyenek, ilyen helyzetben ez előfordul. a másik hogy fekete nejlon harisnyát veszel alá, a harmadik hogy biciklis gatyát sort helyett. ettől ne légy zavarba, balettszoknyába lábemelésnél a tornadressz totál kilátszik. ezzel ők is tisztában vannak, a tütüben meg aztán egész látványshow van. vagy vegyél tornadresszt alá. nálunk ilyenért sosem volt megrökönyödés.
2023. jún. 16. 22:41
 7/14 anonim ***** válasza:
47%

Én nem hiszem, hogy annyira duci lennél, hogy a kisebb nadrág gondot okozzon.

Ha meg mégis tényleg igazán duci vagy, akkor balettozni nem tudlak elképzelni.

2023. jún. 17. 08:12
 8/14 anonim ***** válasza:
64%
Vegyél valami azonos szinü bugyit, nem lesz olyan feltünő.
2023. jún. 17. 08:42
 9/14 Metionin ***** válasza:
68%
Simán vegyél fel szűkebb nadrágot vagy dresszt. Hidd el, a tanárokat nem fogja érdekelni, a balett ilyen, szinte minden mozdulatnál látszódik az ember feneke vagy a dressz bugyis része. Egyébként a rövidnadrágot magában rossz ötletnek tartom, mert nagyon kényelmetlen, amikor az izzadt lábak csúsznak egymáson. Leggings vagy harisnya célszerűbb lenne, akár a rövidgatya alá is. És akkor a problémád is megoldódna.
2023. jún. 17. 10:23
 10/14 anonim ***** válasza:
91%
Biciklis gatya? Én abban szeretek a legjobban mozogni.
2023. jún. 17. 11:45
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!