Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit tehetnénk hogy a fiúnk ne...

Mit tehetnénk hogy a fiúnk ne hordja divatból úgy a nadrágját, mint egy tróger?

Figyelt kérdés

A fiúnk 16 lesz, még jóval korábban kérte tőlünk hagy válaszon magának alsónadrágot.

Vettünk is neki azt a divatos tapadós boxert, de pár hét után letolva kezdte hordani a nadrágját és mutogatta a boxerét.

Többször mondtuk neki hogy ezt azonnal hagyja abba, különben elvesszük és visszatérünk a fecske alsókra. Mivel nem hagyta abba, így tettünk, azóta a nadrág újra fenn maradt és nem mutogatja az alsóját.

Fél év múlva eljátszottuk ezt mégegyszer, engedtünk neki, de újjból ugyanúgy hordta a nadrágját. Azt mondtuk neki majd fél év múlva visszatértünk megint a témára, ez lassan letelik.

2023. jún. 15. 16:44
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Igen, nyílván a barátok hatással vannak rá; gördeszkázik ez miatt úgy is öltözködik, majd mikor vettünk neki másik alsónadrágot a feneke alá kezdte tolni a farmerját. Lehet ez ott menőnek számít, de az iskolában, utcán nem az (ezt el is magyaráztuk neki) és kaptunk is visszajelzést, hogy a gyerekünket így látták.

Mivel nem hallgatott ránk, jobbnak láttuk nem erőltetni tovább, így elvettük tőle és újra csak a fecske alsót hagyni amit kiskorától amúgy is hordott, így a nadrág fenn marad.

8as Nincsenek márkás alsói így nincs milyen feliratot mutogatnia, amúgy ha a gumicsík látszana ki azzal nem is lenne bajunk.

10es mi is ebben reménykedünk, majd kinövi vagy megérti hogy mit nem szabad, lassan a lányok úgy is fontosabbak lesznek.

2023. jún. 17. 11:17
 12/22 anonim ***** válasza:
21%
Szerintem jól kezelitek, térjetek vissza a fecskéhez, és a normálisan felhúzott nadrághoz.
2023. jún. 18. 16:03
 13/22 Sophia Ajutthaja ***** válasza:
66%
50/N ez már nem is divat; és igaza van egyik fenti kommentelőnek, hogy ez amerikai börtönökből indult "világhódító" útjára. De nekem az az érzésem, hogy mivel van ez a huzavona, fent van tartva a "téma"; hogy visszatérünk rá. Azaz, lehet, hogy majd 18 évesen fogja kipróbálni, milyen letolt gatyával mászkálni. Az is egy megoldás lehet, hogy felajánlotok neki egy másik "divat" alternatívát, amivel Ti is meg tudtok barátkozni, és nem olyan durva: pld. színes cipőfűző. :)
2023. jún. 20. 08:24
 14/22 NTBS ***** válasza:
73%
Amit ti tettetek.
2023. jún. 20. 10:44
 15/22 anonim ***** válasza:

#13 már senkit nem érdekel az eredet, az ottani jelentése is rég kikopott, de deszkások hordják így, igen

amúgy csomó mindent már másképp használunk, hirtelen eszembe jutott a fityisz, amit még a rómaiak szemmel verés ellen használtak, mára azonban már senki nem hisz a szemmel verésben

2023. jún. 20. 17:07
 16/22 anonim ***** válasza:
17%

De ba$$átok már meg!Itt irjátok hogy sokan hordják így.Most vagy én vagyok vak vagy mi?Én nem látom hogy így hordják sem fiatalok sem senki.Max a csöves aki fetreng a boltelőtt széthugyozott leszakadt nadrágban és kilátszik a segge.. pedig Bp-i vagyok!!

A hülyegyerekedet meg le kéne ültetni és árulja már el hogy a letolt gatya mitől akkora sztár?

Miért akar csöves proli lenni?

A másik hogy miért szólnak bele szegény gyerek dolgába a szülők?

Hát velem biztos nem mutatkozna letolt nadrággal ,mert kapna két maflást meg egy lakattal ellátott övet és felhúznám a nadrágját hónaljig az tuti!!

2023. júl. 21. 11:48
 17/22 anonim ***** válasza:
66%
Állandóan szakadnék rajta bakker...
2023. aug. 3. 12:49
 18/22 anonim ***** válasza:
51%
#16 neked vmi idegbetegséged van
2023. aug. 3. 18:36
 19/22 anonim ***** válasza:
0%

18#

Igen.Járok kezelteti magam.

Móresre tanítanám a gyereket!2 hét szobafogság,telefonozás nincs és térdig letolt gatyában kellene kiállnia az erkélyre délután fél 5 től 5 ig!!

Majd helyre jönne!!

2023. aug. 4. 09:37
 20/22 anonim ***** válasza:
19%
Legörgetnék neki 2 jó nagy salátát, de olyat, hogy megharapná a saját fülét, aztán utána észhő térne a szerencsétlen kis hülye .
2023. aug. 6. 19:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!