Mit tehetnénk hogy a fiúnk ne hordja divatból úgy a nadrágját, mint egy tróger?
A fiúnk 16 lesz, még jóval korábban kérte tőlünk hagy válaszon magának alsónadrágot.
Vettünk is neki azt a divatos tapadós boxert, de pár hét után letolva kezdte hordani a nadrágját és mutogatta a boxerét.
Többször mondtuk neki hogy ezt azonnal hagyja abba, különben elvesszük és visszatérünk a fecske alsókra. Mivel nem hagyta abba, így tettünk, azóta a nadrág újra fenn maradt és nem mutogatja az alsóját.
Fél év múlva eljátszottuk ezt mégegyszer, engedtünk neki, de újjból ugyanúgy hordta a nadrágját. Azt mondtuk neki majd fél év múlva visszatértünk megint a témára, ez lassan letelik.
Igen, nyílván a barátok hatással vannak rá; gördeszkázik ez miatt úgy is öltözködik, majd mikor vettünk neki másik alsónadrágot a feneke alá kezdte tolni a farmerját. Lehet ez ott menőnek számít, de az iskolában, utcán nem az (ezt el is magyaráztuk neki) és kaptunk is visszajelzést, hogy a gyerekünket így látták.
Mivel nem hallgatott ránk, jobbnak láttuk nem erőltetni tovább, így elvettük tőle és újra csak a fecske alsót hagyni amit kiskorától amúgy is hordott, így a nadrág fenn marad.
8as Nincsenek márkás alsói így nincs milyen feliratot mutogatnia, amúgy ha a gumicsík látszana ki azzal nem is lenne bajunk.
10es mi is ebben reménykedünk, majd kinövi vagy megérti hogy mit nem szabad, lassan a lányok úgy is fontosabbak lesznek.
#13 már senkit nem érdekel az eredet, az ottani jelentése is rég kikopott, de deszkások hordják így, igen
amúgy csomó mindent már másképp használunk, hirtelen eszembe jutott a fityisz, amit még a rómaiak szemmel verés ellen használtak, mára azonban már senki nem hisz a szemmel verésben
De ba$$átok már meg!Itt irjátok hogy sokan hordják így.Most vagy én vagyok vak vagy mi?Én nem látom hogy így hordják sem fiatalok sem senki.Max a csöves aki fetreng a boltelőtt széthugyozott leszakadt nadrágban és kilátszik a segge.. pedig Bp-i vagyok!!
A hülyegyerekedet meg le kéne ültetni és árulja már el hogy a letolt gatya mitől akkora sztár?
Miért akar csöves proli lenni?
A másik hogy miért szólnak bele szegény gyerek dolgába a szülők?
Hát velem biztos nem mutatkozna letolt nadrággal ,mert kapna két maflást meg egy lakattal ellátott övet és felhúznám a nadrágját hónaljig az tuti!!
18#
Igen.Járok kezelteti magam.
Móresre tanítanám a gyereket!2 hét szobafogság,telefonozás nincs és térdig letolt gatyában kellene kiállnia az erkélyre délután fél 5 től 5 ig!!
Majd helyre jönne!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!