Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Létezik nem átlátszó fehér póló?

Létezik nem átlátszó fehér póló?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Nagyon rég óta keresek nem átlátszó fehér pólót. Egyszerűen eddig minden fehér póló amit próbáltam átlátszott valamilyen mértékben, így utcára hordhatatlan. Kaptam már pár javaslatot, de mind bőven egy 10es felett voltak, ami már az az összeg amennyit nem szánnék 1 pólóra. Van esetleg bármi javaslatotok? Merre lehetne ilyet kapni? Preferáltan bolt érdekelne, ahol van felpróbálási lehetőség. Teljesen fehér, nem vajszínű pólót szeretnék.

2023. jún. 11. 22:22
 1/2 anonim ***** válasza:
A fehérekkel nekem is ez a bajom. Én még nem találtam ilyet.
2023. jún. 12. 07:11
 2/2 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem van egy LEVI's pólóm, ami nem látszik át. Sajnos már nem kapható :( Megkeresem és leírom az anyagát. A zarában van olyan póló, ami alig látszik át bőrszínű melltartóval nekem nincs gondom vele.
2023. jún. 12. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!