Hogy látjátok, felétek mindennapi viseletként inkább lányok vagy fiúk hordják a biciklis gatyát?
Figyelt kérdés
Így kérdezem, amikor nem sporthoz használják. Én egy észak-magyarországi kisvárosban élek, erre felénk nem annyira terjedt el, de eddig mindig lányokon láttam. Pesten dolgozó haverjaim is mind azt mondják, hogy ott is csajok viselik az utcán.2023. jún. 9. 21:44
A kérdező szavazást indított:
Inkább lányok szokták hordani
Lányok és fiúk vegyesen
Inkább fiúkon látni
25 szavazat
2/13 anonim válasza:
Csak olyan bicikliseken látom akik komolyan űzik a sportot
3/13 anonim válasza:
Itt nálunk az irodában szinte mindenki abban jár.
4/13 anonim válasza:
Hála az égnek, csak bicajosokat látok Pesten biciklis gatyában.
5/13 anonim válasza:
Itt is inkább lányok hordják, én fiúként mondjuk nagyon szeretem. Itthon csak az van rajtam. De utcán nem nagyon szoktam hordani mert csak a beszólások vannak, ami szerintem elég undorító.
6/13 anonim válasza:
Én csajokon szoktam látni utcai viseletként Pesten, pólóval és inggel még tud vhogy kinézni de mikor blézerrel hordják borzalmas. Azt hiszem vmelyik Kardashian öltözött így de nekem az jut róla folyton eszembe hogy szegénynek biztos nem volt más tiszta ruhája...
7/13 anonim válasza:
Bocsánat, de én is szoktam hordani, sőt nyáron kifejezetten csakis ebben szoktam lenni, és nem csak sportoláshoz, hanem utcai viseletként is használom, meg otthon is ebben vagyok, mert kényelmes és ebben érzem jól magam. Na most az hogy ribis lenne azért erős túlzás, milyen álszent erkölcsöket őrzünk itt 2023-ban? Amúgy soha nem szoktam érte beszólásokat kapni (nem is zavarna mondjuk), az viszont igaz, hogy olykor megpaskolják a bicónacis fenekem, ami borzasztóan idegesítő, főleg, hogy nem úgy megyek az utcán, hogy azt kelletném.
37/N
9/13 anonim válasza:
Valódi biciklis nadrágról van szó (ami párnázott) vagy a rövid cicanadrágról? Azért nem mindegy!
10/13 A kérdező kommentje:
9-es geribá, nem az amit sporthoz is használnak, írtam is a kérdésben, hanem amit utcára. Például egy ilyen: [link]
2023. jún. 15. 10:31
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!