Szerintetek ez a szoknya jól néz ki, és illik ezzel a cipővel?
Hmm, ha stílusosan kiegészíted a szett fölső részét is, még el is tudnám képzelni a szoknyát ezzel a cipővel, de (fekete/sötét) harisnya nélkül
Így elég furán néz ki
Amúgy nekem tetszik a szoknya
Wow, ezek szerint még létezik ilyen csinos, régies (pozitív értelemben) stílusú lány? Kérlek, maradj mindig ilyen, ezt a kitűnő ízlést sose veszítsd el! Egy igazi kincs lehetsz, ha a személyiséged is ilyen kifinomult, bájos és kellemes, mint az öltözködésed. :)
Nekem mindig is az volt az álmom, hogy egyszer egy ilyen különleges lánnyal hozzon össze a sors... De eddig azt hittem, ilyen csak a filmekben létezik. Szinte hihetetlennek tűnik, hogy a valóságban is lehet egy ilyen lány... :)
De hogy a kérdésedre is válaszoljak kedves kérdező: igen, csodás így együtt a szoknya és a cipő, gyönyörűen áll rajtad! *-*
Szerintem jól néz ki ez a szoknya,de ha lehetséges egy 5-7 centivel rövidíttesd le ha azt akarod hogy jól is álljon.
A cipő sem rossz hozzá,de bőrszínű harisnyát húzzál hozzá,mert a fekete nagyon sötét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!