A méretezések tényleg ennyire eltorzultak?
Lehet van benne valami, mert a legtöbb XS-es ruha méretezése:
- Mell: 85
- Derék: 65
- Csípő: 95
Na hát én nekem az arányaim:
- 78-60-88 és ez miatt még az XS-es méret is általában nagy :(
Bent voltam a városomban 3 kínaiban és a Kik-ben, férfi S-es pólót és rövidnadrágot kerestem ajándékba, mert páromnak ez a mérete, erre mindegyik boltban közlik velem, hogy csak M-es mérettől kezdődik a számozás a férfiaknál. Mondom magamban WTF? 🤦😟 Ezt most hogy?
Az M-es meg nyilván nagy neki.
Nem tudom, hogy tényleg mi van most, de ez nem jó irányba megy.
Én decemberben rendeltem egy S-es hosszú nadrágot, erre az meg bő lett derék és hasban. 🤦
Én már vagy 10 éve így vagyok, minden boltban/márkának más-más méretű ruháit kell megvennem annyira különbözőek a méretek, emiatt van S-es és L-es ruhám is felsőben, nadrágban egyaránt.
Sőt, még sajnos arra sem tudok alapozni, hogy pl. XY boltban mindig M-es felsőt vettem, mert ugyanez a méret más fazonnál már lóg rajtam.
Kérdező, ez oké, de én férfiban nem találtam S-es méretű ruhát, ott csak nagy méret volt (páromnak nagy méret), tehát nekem azt mondták, hogy M-estől kezdődik a számozás. Az M-es méret nem lehet az új S-es méret, mert ez logikailag nem fér össze az általad leírtakkal.
Persze, ez a jelenség lehet, hogy csak az én retardált városom kínálatára jellemző. Apukámmal ezért megyünk fel ruhát vásárolni Pestre, ott mindig van minden, csak hát ez a ruhaötlet most volt aktuális.
Alacsony értelmi szintű ember minek szól hozzá teljesen feleslegesen a témához? Csak azért, hogy jártasd a szádat? Minek? Ezzel csak magadat égeted le.
64 kg 172 centihez. Most boldog vagy? Attól, mert valaki 100 kg, attól még férfi és nem gyerek. Nem kell mindenkinek L, XL, XXXXXL-es ruhákat hordania.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!