Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok ti mennyi idősen...

Lányok ti mennyi idősen vettetek vagy kaptatok tangàt commbfixet?

Figyelt kérdés
2023. jún. 5. 06:45
 1/7 anonim ***** válasza:
64%
Tangát 13,combfixet sosem hordtam
2023. jún. 5. 07:18
 2/7 anonim ***** válasza:
75%

Tangát 16 évesen kezdtem magamnak venni.

Combfixet először a páromtól kaptam 17 vagy 18 évesen.

2023. jún. 5. 07:33
 3/7 anonim ***** válasza:
88%
Soha nem kaptam, vettem ilyet.
2023. jún. 5. 08:10
 4/7 anonim ***** válasza:
84%

Az első tangámat saját magamnak vettem. Gimis lehettem, 14-15 éves. Mikor anyám meglátta, igazság szerint nem reagált rá negatívan, ami engem is meglepett. Tudomásul vette, hogy ilyet szeretnék hordani.

Combfix még életemben nem volt rajtam. Valahogy sosem vonzott. Ha kell, inkább rendes harisnyát hordok.

2023. jún. 5. 08:17
 5/7 anonim ***** válasza:
46%
Megint egy perverz kérdés
2023. jún. 5. 09:16
 6/7 Metionin ***** válasza:
21%
14 körül voltam, amikor anyám hozott a piacról egy melltartót és hozzá volt csomagolva a tanga. Felpróbáltam de nagyon irritáló volt, vettem is le pár óra múlva. Combfixet szintén ő hozott véletlenül valamikor felsős koromban, mert azt hitte, hogy harisnya. Az is 1x volt rajtam, nem szerettem meg.
2023. jún. 5. 11:05
 7/7 anonim ***** válasza:
67%

Tangát olyan 13-14 évesen, párszor felvettem, de ennyi. Felnőttként se szerettem meg, nekem rohadt kényelmetlen mindegyik, brazilt hordok csak.

Combfixet kb 21-22 évesen vettem magamnak először próbaképpen nyárra munkába, ahol szoknyát kell hordani, de nem jött be, nagyon alacsony vagyok vastagabb combokkal, tehát míg hosszban a legkisebb is túl nagy, addig széltében meg szorít. Plusz a szilikoncsík is zavart, aláizzadtam, olyan hosszú szoknyám meg nincs, amiből ülve nem látszik ki a széle. Szóval nem jött be, azóta is csak hever a fiókban.

2023. jún. 5. 11:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!