Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi jut eszedbe, meg nagyon...

Mi jut eszedbe, meg nagyon feltűnő lenne ha látsz egy nőt ma aki csizmában van?

Figyelt kérdés

#szoknya #csizma #nyáron csizma
2023. jún. 4. 09:48
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
95%
Nekem tetszene, pedig nem vagyok fétises.
2023. jún. 5. 11:11
 12/15 anonim ***** válasza:
Kit érdekel, hogy ki mit gondol? :) Sokan nyári estéken is nyugodtan felveszik, főleg amikor esik, a párom is, sosem tűnt fel, hogy esetleg úgy néznének rá. Persze nem mindegy az sem, hogy milyen hosszú a csizma, vagy milyen anyag. Ha valódi bőr, vagy esetleg velúr, akkor 17-20 fokban akár a hosszabbat is el lehet viselni simán.
2023. jún. 7. 08:08
 13/15 hosszúhajú ***** válasza:
0%
én arra gondolnék, hogy ez a nő nem figyel az időjárásra csak magára. és arra hogy inkább szarrásül, a divatért. megmondom őszintén hogy nagyon nem érteném mire gondot mikor felöltözött?
2023. jún. 7. 23:42
 14/15 A kérdező kommentje:
13! Nem is szégyellem, hogy amint írtad szarrásültem a divatért! 😉 Nekem megérte és tudtam, hogy lesznek akik ezt gondolják majd. Csak kíváncsi voltam mennyien. Szerencsére nem sokan. Konkrétan senki se szólt be a csizmámra semmi rosszat. volt aki dícsért is, hogy jól nézek ki. Nekem megérte, most melegem volt pár órán keresztül, de cserébe meg jól éreztem magam, mert tudtam, hogy jól áll.
2023. jún. 8. 23:42
 15/15 hosszúhajú ***** válasza:
59%
én soha nem szólnék be senkinek - attól függetlenül magamba röhögnék
2023. jún. 9. 00:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!