Hol tudok nagy fejméretre baseball sapkát venni?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Sajnos, nem sajnos, elég nagy fejem van, és sehol nem találok rá baseball sapkát. Mindenhol vagy "onesize", vagy 56-59ig méretű sapkákba botlok, ami nekem kicsi. Nekem kb. 62-63as kellene(azt hiszem ez XXL-nek számít, vagy más méretezésben 7 3/4 nagyjából). Nem szükséges, hogy márkás legyen, egy egyszerű fekete, fehér, bézs vagy bármilyen más letisztult, jól kinéző darab tökéletes lenne. Milyen boltokban, vagy esetleg online áruházakban(persze csak, ha megbízható és max. 2 hét alatt megjön) lehet kapni? Nem szeretnék olyan drágát, max. 5000 forintra gondoltam. Köszi előre is a tippeket!:)
UI.: sima baseball sapka, nem fullcap.
2023. jún. 3. 23:55
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!