Lehet bővíteni alkalmi ruhat?
Vettem egy koszoruslany ruhat, ami hatban nem er ossze, esetleg azt valahogy varrónő kitudja bővíteni? Vagy eselytelen! Eleg nagy reszben nem er ossze, de mindenhol mashol pedig tokeletes.. esetleg ha nem kiboviteni akkor fűzősre átvarni, talan egyszerubb lenne?
Nagyon nagy szuksegem van erre a ruhara sajnos.
Lehet beletenni ilyen rugalmas gumiszerű csipkeanyagot.
Nekem is van egy ilyen ruhám, pont ezzel a problémával, de én még nem biztos, hogy abban megyek a lagziba, mert elég vastag, szerintem folyna a víz a sunámról.
Biztosan meg tudják oldani neked.
Esetleg oldalt tudnak plusz panelt betenni ha olyan anyag amihez hasonlót lehet kapni üzletben, én is egy tiktok videóban láttam erről, gyakorlatban még nem próbáltam.
Viszont fűzősre csinálni a hátát se nehéz, az gyakorlatilag annyi, hogy kiveszik a hátán a cipzárt, eldolgozzák a szélét és ütnek bele ringlit. Lehet, hogy sokkal egyszerűbb, gyorsabb és olcsóbb ha a szoknyarész rendben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!