Ez a szoknya még bevállalható alkalmakra, vagy túl ribis lenne?
Lehet, hogy egy kicsit ribis, de nincs jelentősége.
Ma már, hogy itt a jó idő, szinte bárhol látni ilyet.
Akinek ilyen jó alakja van és ilyen csinos, annak miért ne.
13.
Mai világban már nem. Ma már ez természetes.
30-40 évvel ezelőtt igen.
Ez teljesen igaz.
Azon már én is elgondolkodtam, hogy vajon mi lesz 50 év múlva, mert nyáron ha nagy kánikúla vab, a csinosabb lányokon alig van valami ruha.
Mi lesz 50 év múlva? Hova lehet ezt még majd fokozni ?
A melltartó pl biztosan eltűnik a palettàról.
Nem lesz probléma, mint most, hogy Úristen lóg a cicim.
18 . én 15 vagyok és konkrétan felröhögtem azon amit írtál, láttam magam a hosszú földig érő nyári bőnadrágomban és lapos magastalpú szandimban mint prosti :D
17 lehet hogy te nem foglalkozol mások véleményével, de attól még van nekik.
16. örülök hogy vannak még akik átlátják tendenciát :)
Köszönöm az eddigi válaszokat! De azért ne vesszetek össze, annyit nem ér a dolog. Nekem amúgy az a véleményem, hogy pl. egy randin illik megtisztelni a férfit azzal, hogy egy ilyen csinos, szexi miniszoknyát veszünk fel az alkalomra, még akkor is ha csak egy kis séta a program. A hosszabb combközépig vagy esetleg még lejjebb érő szoknya szerintem nem az alkalomhoz illő viselet. Én is ilyen alkalmakra gondoltam felvenni, nem akkor amikor leugrok tejért a boltba, arra jó egy nadrág is.
Utolsó válaszoló: azért nyugtass meg, hogy randira nem nadrágban mész? Egy combközépig érő miniszoknya alap kéne hogy legyen egy randin, de ha lehet inkább rövidebb. Vagy van olyan srác aki a nadrágokra bukik, s te mindig olyat fogsz ki? 😆
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!