Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mivel lehetne fekete ruhákból...

Mivel lehetne fekete ruhákból a hónaljnál keletkező dezodor, spray nyomokat, keményedéseket?

Figyelt kérdés

Kedvenc felsőim, hiába mosom akárhány fokon, fehér marad. 1-2-nek már tök kemény az alsó része, mosás után is már.

Valami tipp, trükk, ötlet?

2023. jún. 2. 12:12
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

itt meg is magyarázza, lehet pont azért tűnt el nekem, mert az újakban nincs már alumínium?

[link]

2023. jún. 10. 11:02
 12/19 A kérdező kommentje:
10-es, még nem mertem, de hallottam már az ecetesről 😊
2023. jún. 10. 11:04
 13/19 anonim ***** válasza:

rz meg már bele is száradt

[link]

légyszi írd majd meg, sikerült-e!

2023. jún. 10. 11:04
 14/19 anonim ***** válasza:
utolsó cikk alapján az a tippem, hogy a vanish kiszedi ha közvetlenül rá kened
2023. jún. 10. 11:15
 15/19 anonim ***** válasza:
na remélem tudtam segíteni :)
2023. jún. 10. 11:16
 16/19 A kérdező kommentje:

A Vanish szappan oldalán ezt írják:

Kezelje a foltot minél hamarabb, hogy a szennyeződés ne száradjon bele az anyagba.

Szóval a kemény fehér részt nem távolitja el, már pár éve ilyen...

2023. jún. 10. 11:19
 17/19 A kérdező kommentje:

Ma kipróbáltam ezt:

Dezodor- és izzadságfolt eltávolító spray

A fehér foltokat tényleg eltüntette, de a keményedést csak 2 ruhámból szedte ki kicsit, de mindkettőnél csak az egyik ujjánál.

❗ Viszont lehet más ruhát nem kellett volna beletenni. A kék farmerom mintha fakóbb lenne, azon a részen ahol a combok összeérnek. Aztán lehet ilyen volt, de nem tünt fel 🙄

Jókor jut eszembe, hogy nem kéne keverni...

2023. jún. 11. 18:26
 18/19 anonim ***** válasza:

"A fehér foltokat tényleg eltüntette, de a keményedést csak 2 ruhámból szedte ki kicsit, de mindkettőnél csak az egyik ujjánál."

Nekem is több mosás kellett, mire a régebbi pólóimról a sárga foltok teljesen eltűntek, úgyhogy lehet hogy ki fogja még szedni.

"A kék farmerom mintha fakóbb lenne, azon a részen ahol a combok összeérnek."

Nem hiszem, hogy ez a szer okozná. Én lassan egy éve használom már rendszeresen, kb. minden harmadik mosásnál befújom vele az összes pólóm hónalját, hogy ne színeződjenek el újra. Én is bedobálok mellé mindent, de még egy ruhámnál sem tapasztaltam fakulást. Mondjuk konkrétan farmert nem hordok, úgyhogy azzal nincs tapasztalatom.

2023. jún. 11. 20:50
 19/19 A kérdező kommentje:

Jólvan, akkor megnyugodtam, köszi.

Mondjuk igen, durva lenne ha egy mosás után teljesen rendbejönnének a ruhák. De meglepett, hogy ilyen jó cucc, nem gondoltam volna 😊

2023. jún. 11. 20:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!