Irodai öltözék inspiráció? (Nőnek)
Sziasztok!
Szeretnék tőletek irodai stílusinspirációt gyűjteni, hogy ötleteket kapjak, milyen szettekben járjak irodába.
Kétlek, írjatok le szerintetek megfelelő, csini szetteket, a legjobb képes illusztrációval lenne.
Semmilyen dress code nincs az irodában egyébként.
Köszi!
24/L
Függ attól, hogy alapból milyen az irodai társaság szerintem, meg a ti személyiségetek, esetleg az elvárások.
Pl. nálunk a legtöbben nem öltöznek elegánsan.
Én személy szerint szeretek kiöltözni, úgyhogy mindig igyekszem, nekem pl. nincs a ruhatáramban farmer, helyette egyenes szárú nadrágok vannak, amiket én nagyon szeretek, illetve hosszú elegánsabb fazonú szoknyák, ruhák.
Ingem rengeteg van, úgyszintén blézer, illetve ing fölé vehető kötött pulcsik, mellények, amik szerintem nagyon jók tudnak lenni.
Ékszerek, órák is mindennapi viselet nálam.
Sok táskám van, ami szerintem még nagyon tud dobni a történeten, plusz majdnem mindegyikhez van hozzáillő cipőm.
Viszont ez jó pár évembe telt mire ennyire össze állt :D
Ez nagyban függ attól, hogy nálatok hogy öltözködnek a többiek. Klasszikus irodista stílus vagy teljesen hétköznapi.
Egyébként a ruhaboltoknak többnyire van business look vonala. Azok pl jók lehetnek.
Ha a 0-ról kell felepiteni egy munkahelyi ruhatárat, akkor javaslom a kapszula gardróbnak nézz utána. Illetve a színtípust is jó lenne behatárolni, mert úgy könnyebben fogsz színben hozzád illő darabokat venned.
Így van ahogy a 8 as mondja.
Ha nincs semmi előírás, akkor bármi amiben jól érzed magad, bármi amiben csinos vagy.
Ezt értem, hogy bármi jó, de azért kérek ötleteket, mert nekem nincsenek, illetve általatok lehet kapok olyat, ami nekem eszembe sem jut.
Köszi az eddigi válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!