Szerintetek, hogy állna egy férfin?
2023. máj. 30. 20:04
3/9 anonim válasza:
You have 0 items in your cart.
Ennyit ad ki.
5/9 anonim válasza:
A félreértések elkerülése végett, semmi bajom a melegekkel de ez szerintem nekik való
6/9 anonim válasza:
Ha kiállsz a transzok, színesbőrűek, melegek, biszexek, leszbikusok ügye mellett, és ezt hirdetni is szeretnéd a környezeted számára, akkor ez a neked való cipő. Pride-ra menni pl tökéletes.
7/9 A kérdező kommentje:
Basszus akkor azért van ilyen színe. Akkor ezt meghagyom másnak. Xd
Esetleg ezek a platformos conversekről(sima rövidszárú, magasított talppal) mi a véleményertek?
2023. máj. 30. 20:46
8/9 anonim válasza:
Én teljes mértékben kiállok mindenki mellett (én magam is biszex lennék), de semmiképp nem venném fel lányként sem.
Egy olyan személyen, aki köztudottan színes egyéniség (mint pl. Csecse Attila, WhisperTon) nagyon jól állna, de a mindennapokban inkább hagyd ki ;)
9/9 anonim válasza:
Vigyázzunk gyerekek a férfiasságunkra!
Nehogy még véletlenül is nőire hajazó ruhadarab kerüljön adoniszi testünkre.
🤣szánalamas!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!