Kedves nők! Kíváncsi lennék nektek mi jön be. Miben tetszik jobban nektek egy pasi? Ingben, vagy pulcsiban? Tudom, hogy attól is függ, hogy mennyire áll jól neki a viselt ruha. De úgy nagy általánnosságban kérdezem.
Figyelt kérdés
2023. máj. 30. 16:16
A kérdező szavazást indított:
Ingben(hosszú ujjú) jobban tetszenek a férfiak.
Pulcsiban jobban tetszenek a férfiak.
19 szavazat
2/4 anonim válasza:
Alkalmibb ing ami nekem bejövős egy pasin
3/4 anonim válasza:
Nekem nagyon bejön ha egy pasi ingben van, főleg az elegánsabb ingek tetszenek. Ha fent szabadon hagynak néhány gombot, és feltűrik az ujját könyékig az a gyengém... imádom ha így öltözködik egy pasi :).
4/4 anonim válasza:
Ha elegáns es idojarashoz passzol akkor bármelyik. Ingben 10 fokban is kinevetem meg pulcsiban 30 fokban is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!