Szerintetek van még rá esély, hogy megkapom amit rendeltem?
Figyelt kérdés
rendeltem egy inget otto.hu oldalról,leadtam a rendelést pár napja,megkaptam a visszajelzést is,de ma kaptam egy olyan,hogy emailt tőlük,hogy köszönik hogy náluk rendeltem blablabla... de nem biztos,hogy tudnak küldeni mivel elfogyott,de mindent elkövetnek,hogy elküldjék ha még van belőle,nem értem én ezt,ha mondjuk elfogott,akkor mi lesz,csak úgy törlik a megrendelésemet? tiszta pipa vagyok régóta akartam ezt az inget és most van pénzem rá.2010. okt. 11. 09:18
1/1 anonim válasza:
Ezt buktad. :(
Bár reménykedhetsz, h éppen olyat fognak még gyártani, de ha kifutó modell, akkor csak a kedvedért nem gyártanak újat. Esetleg, ha valaki egy olyat mond vissza, és te vagy az első a várólistán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!