Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miert vesznek sokan 10 ezer...

Miert vesznek sokan 10 ezer forintnal dragabb polot?

Figyelt kérdés

2023. máj. 27. 00:41
1 2
 11/14 anonim válasza:
100%
7 azert mert valszeg valami tularazott kinait vettel xd
2023. máj. 27. 13:00
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Póló és póló között is van különbség. Persze van olyan is, hogy a márkanév miatt túlárazott, de értelemszerűen ott a márka maga a hozzáadott érték.

Ugyanakkor drágíthatja a dolgot az anyag és a varrás minősége is. Ég és föld a különbség egy néhány öltéssel megvarrt póló és egy rendesen elkészített között.

2023. máj. 27. 15:09
 13/14 anonim ***** válasza:
Azért,mert ami tetszik annyiba kerül.De nekem vannak hét,nyolc éves felsőim is,semmi bajuk.Ha nincs valamire szükségem sürgősen,akkor megvárok egy leárazást.Nem vagyok gazdag.De más meg olcsó dolgokra költ többet,mint en egy ruhára vagy cigire.A másik,hogy kertem van és állataim,már a kaján sokat spórolok.De,ha egy garzonba laknék is megvenném.
2023. máj. 28. 14:15
 14/14 Atariboy válasza:
100%

Egyetlen Thomas Breitling pólóm van, 35 ezerről volt "leakciózva" 28-ra.

Valami különpénzt kaptam a cégtől, csak azért engedtem meg magamnak. Nem bántam meg. Kb 10 éve vettem, nem fakul a színe, nem "tekeredik", nem kell vasalni ahhoz, hogy ne úgy nézzen ki, mint ha a kutya szájából húztam volna ki. Nem utolsó sorban nem kevés ember ránéz, és a feliratról látja, hogy ez nem egy "mezei" póló és onnantól kezdve másképp néznek rám is, hiába nem a ruha teszi az embert.

2023. jún. 3. 01:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!