Havi 40 ezer forint sok ruhákra, cipőkre?
Figyelt kérdés
2023. máj. 22. 15:27
1/15 anonim válasza:
Szerintem sok, de ez relatív hogy kinek mi a sok, és mennyit engedhet meg magának.
2/15 anonim válasza:
Hónapok óta szeretnék venni egy pár cipőt, mert lassan kilyukad a talpa ennek az egynek, ami van.
Nem futja rá.
Szemszögemből rengeteg a havi 40k erre, de az az igazság, hogy csak rohadtul irigy vagyok.
4/15 anonim válasza:
Nekem sok lenne, és értelmét sem látom, de ha te megengedheted magadnak, akkor egészségedre.
7/15 anonim válasza:
Folyamatosan ennyit kiadni sok és fölösleges. Mármint, én nem tudom, hogy te ennyi pénzből mennyi ruhát veszel, szóval nem tudom, hogy most egy drága nadrágról van szó, vagy pedig 10 pólóról, de ha havi szinten megveszel több ruhadarabot, akkor szerintem a hónapok során annyi ruhát felhalmozol, nem fogod őket kihasználni. De amúgy én havi 40 ezret ruhára nem tudnák kifizetni, viszont őszintén, ha kitudnák, akkor is szerintem fölösleges, mert tényleg csak a szekrényben fog porosodni egy csomó ruha a végén. Attól még, hogy van rá keret, mérlegelni kell, hogy biztos szükség van rá? Szóval ne szimpla gyűjtögetés és felhalmozás legyen a végén belőle. De amúgy ha valakinek telik rá és ezt akarja, csinálja, csak tényleg, érdemes átgondolni, mert ha az embernek amúgy nincs rá szüksége, akkor csak a helyet foglalja, és az is egy teher, amikor annyi vackot vesz az ember, hogy már nem tud elpakolni.
9/15 anonim válasza:
Kevés, eleve egy márkásabb póló 20-80 ezer.
10/15 anonim válasza:
A mai árak mellett nem vészesen sok. Bár én pl nem költök el minden hónapban ennyit ruházkodásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!