Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok, nők! Nektek bejönnek...

Lányok, nők! Nektek bejönnek egy pasin az ilyen pólók?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2023. máj. 21. 15:26
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
41%
Nem lenne több randi, ha ilyenben jönne a srác.
2023. máj. 21. 19:13
 12/20 A kérdező kommentje:

#10.

Én is hasonlóan gondolom, köszi a választ!

Amúgy meg a többieknek is köszi!

#11. És ha ilyenbe mennék veled randira, nem is mérlegelnéd a személyiségemet, egyszerűen ez a póló kizáró ok és pont?

És amúgy mibe kéne szerinted mennem?

2023. máj. 21. 19:20
 13/20 anonim ***** válasza:
47%
Ellenkezőleg, szerintem a legtöbb ember öltözködése valamelyest tükrözi a személyiségét.
2023. máj. 21. 19:26
 14/20 A kérdező kommentje:

#13.

És az én személyiségemből ez alapján mit vonsz le?

Mondjuk nem biztos, hogy felvennék ilyen pólót mert mostmár így a válaszok után azt gondolom, hogy feltűnő lenne, és én utálok feltünősködni…

De amúgy tetszik a pólóban, hogy:

- színes

- van rajta cica, a cicák meg a kedvenceim

- néhány animét is kedvelek, bár nem vagyok rajongó, meg amúgy általában ezt a megjelenésem nem tükrözi

- olcsó…

Mostanában a az ilyen olcsó 1 színű, de színes pólókra álltam át, előtte hordtam hollister, meg lacoste pólókat, de rájöttem hogy (közel) ugyanolyan gagyik mint a kínai pólók…

Amúgy nem gondolom, hogy a ruha tenné az embert, de pl. én sem szívesen ismerkednék olyannal akin mondjuk GUCCI póló van, szóval elfogadom az álláspontodat.

2023. máj. 21. 19:37
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj, hogy ez itthon feltűnősködés, mert az emberek ingerküszöbe alacsony. Ha megnézed, sztárok közt is vannak, akik érdekesen öltöznek, akár 'nőiesen' is, és mégis rengetegen odavannak értük.

Aki meg a társadalom miatt inkább szürkét vesz fel, az valószínűleg mindenben bebirkul, és megy a többiek után.

2023. máj. 21. 19:50
 16/20 anonim ***** válasza:
72%

Jézusom, kérdező!

Fel ne vedd az olyan gyokerek véleményét akik szerint egy polotol meleg vagy, vagy melegnek tűnsz 😃

Ha egy lány ilyen indok miatt visszautasit bonts pezsgőt és ünnepelj mert legalább egy korlátolt, tarsadalmi elvarasoknak teljesen becsicskulo, buta ember nem keseríti meg az életed.

Egyébként nekem tetszenek ezek a felsők rohadtul jól néznek ki

2023. máj. 21. 21:01
 17/20 anonim ***** válasza:
75%

Nekem kifejezetten tetszik, ha valakin látszik, hogy nem érdeklik a társadalmi elvárások és úgy él, ahogy az neki tetszik. Magabiztosságot és önbizalmat sugall.

Maguk a pólók nekem tetszenek, szerintem annyira még csak nem is kirívóak.

De ahogy látom, kisebbségben vagyok a véleményemmel :)

2023. máj. 22. 01:05
 18/20 anonim ***** válasza:
73%
A rózsaszín szín ritkán tetszik férfin, de maguk a pólók nekem tetszenek. Főleg ha néha nézel animét is, akkor illenek is hozzád. Számomra elég vonzó ha egy férfinak egyedi stílusa van.
2023. máj. 22. 10:47
 19/20 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem brutál cuki. Páromon imádnám(nem, nem vagyunk melegek). Szerintem meg is mutatom neki; hol vetted?😊
2023. máj. 22. 15:26
 20/20 anonim ***** válasza:
Istenem. *--* kaphatok hozzájuk linket? Ezek baromi cukik.
2023. máj. 24. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!