Hol tudnék olyan slim farmert venni ami bokában is szűk?
olyat már talaltam ami nyúlik és tök kényelmes, tapad is ahol kell, de sajnos bokában laza. persze fel tudom úgy venni hogy jól nézzen ki, de ma is láttam egy másik srácon ami tetszett volna, de nem mertem odamenni hozzá, hogy bocs, tök jó gatyád van, hol vetted?
szóval ti biztos tudtok adni tippeket, melyik üzletben, láncnál (budapesti vagyok) érdemes körülnézni
köszönöm szépen!
Én is olyat hordok ami full feszülős deréktól bokáig mindenhol.
Super-skinny vagy spray-on skinny néven keresd őket ha te is ilyet szeretnél.
Illetve van olyanom is ami a bokájánál nem volt eredetileg teljesen feszes, de ezeket meg egyszerűen be lehet szűkíteni ha elég nyúlós az anyaga, vagy cipzáras a száránál. Ha viszont nem elég nyúlós, és cipzár sincs, akkor gond lehet a szűkítés után, mert nem biztos hogy át fog menni a lábfejeden.
Bershka, Pull and Bear, New Yorker és a kínaikban szokott ilyesmi lenni. De a legjobb gatyáim kínaikból vannak, és olcsóbbak is voltak mint a márkásabbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!