Jól látom, hogy a fiataloknál már nem divat az esernyő?
Figyelt kérdés
A többség kapucnis pulcsiban van és csak a fejükre húzzák, de az nem vízhatlan... Szóval ennek mi lehet az oka?2023. máj. 18. 08:40
11/12 anonim válasza:
Sose volt divat. Legfeljebb úgy tűnt, mert látványosan kifedi vagy nyolc ember helyét a tömegben. Elég, ha 5% esernyőt vesz, már nem lehet végigmenni a Nagykörúton. De sose belőlük áll a többség. Azért Magyarországon olyan hú de sokat nem esik az eső, hogy erre külön be kéne rendezkedni. Nekem például van egy ilyen semekkorára összehajtható "csákóm" vízhatlan anyagból. 30-iksz éve megvan. Medárdos hónapban ott szokott lenni a táskám alján biztonságból. Ennyi. De csak mert a kínlódással beállított hajamat szétrontaná a víz. Amúgy tennék rá, hogy én magam máshol vizes leszek-e. Olyan igazi felhőszakadás van egy évben háromszor húsz percet. Na bumm, addig az ember beáll valami alá.
12/12 anonim válasza:
Amikor fiatal voltam, sose volt nálam esernyő. Egyszerűen nem zavart, ha esetleg eláztam. Most felnőttként már zavar, mert sokszor nálam van a munkahelyi laptop, amit védeni kell az esőtől. Meg hülyén néz ki, ha elegánsabb ruhában vagyok és az elázik, és úgy érek be a munkahelyemre. A suliban anno ez nem volt gond, ott még senki nem öltözött ki, nem szóltak meg senkit, ha vízfoltos volt a ruhája. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!