Az utóbbi időben miért nem szeretek fölvenni kivágott felsőket?
Figyelt kérdés
Mások szerint jó az alkatom, és a párom szerint is jó a testem,meg jók a melleim. Elég sok pántos felsőm van, és atlétapólóm, amiket régen bátran hordtam.Valamiért komplexusos lettem vagy csak szégyenlős?
42N
#Kuvágott
2023. máj. 18. 06:40
1/6 anonim válasza:
Szerintem ez nem komplexus meg szegyenlősség. Csak korral jár.
Én 30 vagyok, de jó ideje nem hordok kivágott felsőt. Szimplán nem szeretném, ha idegenek bámulnak.
2/6 anonim válasza:
Biztatlak, hogy hordd a kivágott felsőket továbbra is. Rajtad áll jól, nem a szekrényben.
3/6 anonim válasza:
Az #1-eshez hasonlóan én is 30-asként már visszafogottan öltözködöm, pedig jó a testem még mindig, de nem szeretem már, ha megnéznek.
4/6 hosszúhajú válasza:
ez a legtermészetesebb 42 éves nőként. változunk. ( 47 vagyok ) és nyilván ha 50-60 leszel, megint változni fogsz. nem az alakod, hanem a korod miatt. egy tudat alatti társadalmi szokás, hogy milyen korosztály hogyan öltözködik. és látod hogy 40 es korosztály már így nem. ezért valahogy ösztönösen már te se. formáljuk egymást.
5/6 anonim válasza:
Ez most innen nekünk kéne tudni 200 km-ről a monitor elől?
6/6 anonim válasza:
Én 25 évesen sem szeretem, igaz mellem sincd hozzá, szóval nem lenne mit ''kipakolni''. De nem szeretem így sem, ha egész nap ellenőrizgetnem kell, hogy nem csúszott-e túlzottan le a felsőm. Inkább olyan ruhákat keresek, ami nem túlzottan kivàgott. Mondjuk nem is tapadnak rám a pasik. 🤷♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!