Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Az utóbbi időben miért nem...

Az utóbbi időben miért nem szeretek fölvenni kivágott felsőket?

Figyelt kérdés

Mások szerint jó az alkatom, és a párom szerint is jó a testem,meg jók a melleim. Elég sok pántos felsőm van, és atlétapólóm, amiket régen bátran hordtam.Valamiért komplexusos lettem vagy csak szégyenlős?

42N

#Kuvágott
2023. máj. 18. 06:40
 1/6 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem ez nem komplexus meg szegyenlősség. Csak korral jár.

Én 30 vagyok, de jó ideje nem hordok kivágott felsőt. Szimplán nem szeretném, ha idegenek bámulnak.

2023. máj. 18. 06:46
 2/6 anonim ***** válasza:
76%
Biztatlak, hogy hordd a kivágott felsőket továbbra is. Rajtad áll jól, nem a szekrényben.
2023. máj. 18. 08:58
 3/6 anonim válasza:
100%
Az #1-eshez hasonlóan én is 30-asként már visszafogottan öltözködöm, pedig jó a testem még mindig, de nem szeretem már, ha megnéznek.
2023. máj. 18. 15:20
 4/6 hosszúhajú ***** válasza:
100%
ez a legtermészetesebb 42 éves nőként. változunk. ( 47 vagyok ) és nyilván ha 50-60 leszel, megint változni fogsz. nem az alakod, hanem a korod miatt. egy tudat alatti társadalmi szokás, hogy milyen korosztály hogyan öltözködik. és látod hogy 40 es korosztály már így nem. ezért valahogy ösztönösen már te se. formáljuk egymást.
2023. máj. 18. 16:55
 5/6 anonim ***** válasza:
83%
Ez most innen nekünk kéne tudni 200 km-ről a monitor elől?
2023. máj. 18. 20:29
 6/6 anonim ***** válasza:
Én 25 évesen sem szeretem, igaz mellem sincd hozzá, szóval nem lenne mit ''kipakolni''. De nem szeretem így sem, ha egész nap ellenőrizgetnem kell, hogy nem csúszott-e túlzottan le a felsőm. Inkább olyan ruhákat keresek, ami nem túlzottan kivàgott. Mondjuk nem is tapadnak rám a pasik. 🤷‍♀️
2023. máj. 22. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!