Ballagásra egy lánynak női öltöny?
Figyelt kérdés
Mennyire nézne ki hülyén ha olyanba lennek? Lany vagyok es nem vagyok annyira oda az ilyen szoknyakert#nőiöltöny
2023. máj. 17. 15:49
2/6 anonim válasza:
Attól függ milyen fazont veszel.
Van olyan kosztüm ami tényleg jól tud kinézni.
Viszont nagyon sok lány úgy néz ki benne mint egy gendersemleges trampli. Ha elegáns akarsz lenni akkor kosztümöt vegyél és ne random férfinadrágot a turiból.
3/6 anonim válasza:
Nadrágkosztüm a neve. Nekem csak olyan van, én sem szeretem a szoknyát.
4/6 Metionin válasza:
Ha nincs egyenruha, akkor nyugodtan vedd fel. Van, ahol nadrágkosztüm eleve az egyenruha, nem mindenhol ballagnak szoknyás kosztümben.
5/6 hosszúhajú válasza:
szerintem te nem női öltönyről beszélsz hanem kosztümről. az a női rendes megfelelője. az egy kifejezeten női darab, van belőle szoknya és nadrágkosztüm is, és minden fontos pozícióban lévő hivatalban dolgozó nő azt hordja. akár szoknya akár nadrág.
6/6 hosszúhajú válasza:
szóval persze hogy mehet - ha csak nem írták elő hogy lánynak szoknya
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!