Amikor ti vesztek fehérneműt azt fel próbáljátok előtte vagy hogy van ez?
Figyelt kérdés
Nemet és kort is írjatok légyszíves2023. máj. 17. 10:11
1/12 anonim válasza:
Nem. Tudom a méretem, tudom milyen fazont keresek.
Melltartót még sok éve próbáltam, azóta ugyanazt a típust veszem újra és újra, nem próbálom csak leveszem a polcról.
29N
2/12 anonim válasza:
#1 vagyok
Amúgy bizonytalansàg esetén rávenném a saját bugyimra próbaképp és kész.
3/12 anonim válasza:
Bugyit nem, azt tudom és mindig ugyanott veszem ugyanazt a fazont. A melltartót mindig felpróbálom, mert teljesen random a különböző márkák méretezése.
4/12 anonim válasza:
Persze, még a seggem is bele törlöm, és úgy fostfoltal teszem vissza polcra ha nem jó.
5/12 anonim válasza:
Nem nagyon szoktam, mert egy ideje már ugyanazokban az üzletekben vásárolok és tudom mi a méretem. De egyébként bugyit bugyira rá lehet próbálni tudtommal, a melltartó felpróbálásával pedig nincsen semmi probléma.
6/12 Metionin válasza:
A bugyit általában ugyanott veszem, így csak leveszem a megfelelő méretet. Ha új fazont vagy márkát próbálok ki, akkor mérek vagy felpróbálom saját bugyira. Melltartót rég csak sport topot meg bralettet hordok, abból ránézésre tudom, melyik jó.
7/12 anonim válasza:
Bugyit soha nem próbálok fel.Tudom a méretem és mindig egyforma fazont veszek.Melltartót felpróbálom mindig.
8/12 anonim válasza:
Barmit felprobalok a meztelen testemre. Soha semmi bajom nem volt. Tisztaban vagyok vele,h csak nedves vizes kozegben tejedhetnek virusok ,bakteriumok vagy gombak… Tehat egy szaraz tiszta bugyogorol nem kapok el semmit.
10/12 hosszúhajú válasza:
8. lehet hogy te nem kapod el, de aki utánad megy és épp ilyen tudatlan, az majd a te nyavalyádat kapja el, avagy ha te próbálsz egy elfőtted lévő meztelen seggű után akkor viszont te elkaphatod az ő nyavalyáját. a bugyis próbálók meg fel se veszik ha rájönnek hogy próbálsz. egyébként 9 nek igaza van, gondold végig vajon mi történik ha az intim részeidhez az elfőtted lévő gombás fertőzéses mintája a bugyin, épp a micsodádat dörzsöli. ennyi erővel le is fekhetnél vele, vagy tehetnél a kenetéből a lábad közé. - azt már csak megjegyzem hogy pl egy uszodai gombát anélkül is elkaphatsz hogy közös fürdőrucitok legyen, itt meg még ez is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!