Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok! Nike Gamma Force...

Lányok! Nike Gamma Force cipőhöz milyen nadrágok állnak jól?

Figyelt kérdés

tegnap rendeltem ezt a cipőt: [link]

soha nem volt még ilyen cipőm, de szerintem elég sok fajta nadrággal jól áll nemcsak csöves farmerral (szinte mindig ilyet hordok)

ha esetleg valakinek van hasonló cipője (dunk low, air force) akkor adhatna tippet, hogy milyen nadrágokkal állna jól

pl ezt is néztem: [link]

2023. máj. 15. 13:51
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Mostanában ez a divat pont amit belinkeltél, ilyen egyenes szárú nadrágokkal nem lőhetsz félre szerintem, de ugyanúgy illik hozzá a csőszárú vagy bőbb fazon is.

A színe miatt viszont kicsit nehezebb hozzá öltözködni a fekete és farmer színen kívül, bézs színű nadrág még tuti jól nézne ki vele, akár valami elegánsabb fazonú. (legalábbis az én véleményem szerint)

2023. máj. 15. 14:29
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
egy hosszú bő farmer nagyon jól nézne ki ezzel
2023. máj. 21. 18:04
 3/3 anonim ***** válasza:
73%

Az élet nagy problémái...

Mivel irtózom a bő farmerektől, ezért azt mondom, hogy én biztos egy feszülöset húznék fel hozzá. Bézs, fekete, kék.

2023. jún. 13. 09:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!