Mentél már el otthonról mezitláb?
Figyelt kérdés
2023. máj. 8. 19:54
1/14 anonim válasza:
Egyszer gyerekként fagyiskocsi után futva, nem volt idő felvenni. Aztán nem is keveset kellett futni, de meglett :D
Ezt leszámítva soha. Miért tenném?
2/14 anonim válasza:
Nem. Miért tenném? Tudod hány tahó köpköd, harákol az utcán, mennyi üvegszilánk van az utakon?
3/14 anonim válasza:
Igen, gyerekként többször is. Amire emlékszem: egyszer a közeli játszótérre, egyszer pedig egy közeli fagyizóba, ami kocsma is volt egyben. Ott elég furán néztek rám emlékszem, mert nem elég hogy mezítláb voltam, még fürdőruhában is... :D Épp egy forró nyári nap volt, és medencéztünk a családdal az udvaron, azért úgy mentem. Vicces emlék. :)
4/14 anonim válasza:
Én fordítva jártam. Úszás órán ellopták többünk cipőjét és így többen mezitláb kellett haza menjünk az uszodából.
5/14 harebell válasza:
Parkban, kertben, füves vagy homokos területen szeretek mezítláb lenni, de nem úgy megyek el otthonról, városban mindenképp van rajtam legalább egy papucs.
6/14 anonim válasza:
simán. itt a környék tiszta, üvegszilánkok sincsenek
9/14 subrette válasza:
A Dunától nem messze lakunk egy kertvárosi részen. A Duna-partra le szoktam menni mezítláb.
Nyaraláskor, vízparton szeretek akár egész nap mezítláb mászkálni.
10/14 anonim válasza:
Elmenni nem, minimum szandál, vagy papucs, de olyan van, hogy például kertben, parkban, és főleg strandon leveszem azt is, és teljesen mezítláb mászkálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!