About You-n megfelelőek a cipő méretek?
Kinéztem az oldalon egy cipőt, 42-es a lábam. Ha más-más boltokban megveszem a 42-es cipőt, az jó a lábamra, de félek hogy itt nem lesz.
Ha megrendelem a 42-es méretet, de nem lesz jó, akkor kicserélik nekem?
Szóval a 2 fő kérdés: Pontosak-e a méretek, illetve kicserélik-e ha kicsi?
Az About You csak egy platform, nem ők gyártják a cipőket. Úgyhogy a méretezés sem az About You-n múlik, hanem a cipő márkáján.
Ha nem jó a méret, vissza adják a pénzt minden gond nélkül.
Nem cserélik ki,hanem visszaveszik.Ha nem lett jo a méret rögtön rendelj másikat(ehhez nyilván kell annyi pénzed is+ ban.
A csomagot ugy bontsd meg hogy a visszaküldésnél tudd használni.
Visszateszed belerakod a kapott ürlapot a rendelesi számmal es megrendeled a gls-t.Házhoz megy es ingyen elviszi.Kb 1,5 het múlva megkapod a pénzt.
Egy csomó cuccot küldtem vissza a méret miatt es rebdeltem 1 szammal nagyobbat vagy kisebbet probléma nem volt.Mindig kapsz mailt hogy atvették es hogy küldik a pénzt.
Nulla kockázat
Persze a cimkét nem téptem le es nem hordtam a cuccot!!Az fontos hogy ne használtan meg dzsuvássan kapják meg mert akkor jogosan elallhatnak a visszatérítéstől.Ilyenkor nem tudom mi van mert igy még nem jártam Korrektek az biztos!!
Cipő márka válogatja. Ezért nem szeretek cipőt venni online.
1x rendeltem direkt 1 mérettel nagyobb Nike cipőt és még így is szorította a lábamat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!