Ilyen ruhákhoz milyen cipőt vegyek fel?
Figyelt kérdés
Ősszel és télen bokacsizmával hordtam, azok elég jók voltak.
Reggel még hűvös van, ezért nem szeretném babacipővel hordani. Valami menő, sportos de egyben elegáns cipő kellene. Esetleg Converse? Vagy valami magassarkú? A Converse mondjuk a virágoshoz lehet hogy jó lenne fekete harisnyával, de a párducoshoz szerintem nem.
Linkelnétek pár ötletet?
Köszönöm szépen 🥰
2023. máj. 4. 16:51
2/6 anonim válasza:
A babacipő a balerina? Mert szerintem sajnos csak az menne mindkét szetthez jól (dísz/masni mentes változat), esetleg a virágos ruhához ilyen sima fehér belebújós vászoncipő, aminek a fűzőjét nem kell megkötni: [link] Vagy akár (Converse) tornacipőből is ilyesféle sima fehér, szár nélküli változat. De ezekhez harisnya nem illik szerintem, szóval ezek se nagyon melegebbek, mint a balerina :/
3/6 anonim válasza:
Mokaszin, egyszinu vaszoncipo vagy felcipo
4/6 anonim válasza:
Kérlek ne tornacipőt. Olyan szép ez a ruha. A balerina cipő megy legjobban hozzá. Szerintem annyira rossz, amikor egy csini ruhához Converse-t vesznek fel.
5/6 anonim válasza:
Az első az nem pizsama? A szabása nekem arra hajaz.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek :)
Nem, nem pizsama 😁
2023. máj. 5. 19:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!