Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mibe illik ballagásra menni?

Mibe illik ballagásra menni?

Figyelt kérdés
Unokatesómnak szombaton lesz a középiskolai ballagása. Elöször egy fekete farmerra es egy feher blúzra gondoltam, de utana eszembe jutott hogy a szalagavatón sem voltak nagyon kiöltöze az emberek. Egy fehér egyberészes ruha tulzás? Vagy esetleg egy bő fekete nadrág egy fehér poloval? /17L/

2023. máj. 3. 13:51
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Haspóló ☝️😋😃
2023. máj. 3. 13:59
 2/7 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem szoknya vagy nadrág kosztüm illő lenne
2023. máj. 3. 14:16
 3/7 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem attól függ, hogy a ballagó osztály, illetve az unokatestvéred mennyire öltözik ki a ballagásra. A hétköznapinál alkalmibb ruha mutatja az alkalom ünnepélyes jellegét, de az ünnepelted ne öltözd túl, vendégként nála egy fokkal egyszerűbb öltözet megfelelő.

Ha ballagók pl. matrózblúzban és szoknyában lesznek, akkor neked egy fehér blúz és szoknya, vagy szép egyberuha jó választás lehet.

2023. máj. 3. 15:03
 4/7 anonim ***** válasza:
a fehér egyrészes jó.
2023. máj. 3. 17:23
 5/7 anonim ***** válasza:
Tesóm szalagavatóját se voltak kiöltözve nagyon az emberek.Én harisnya,magassarkú,egyberuha, elegáns táska és egy bőr dzsekiben mentem.A ballagókat nem öltöztem túl.Szerintem a ballagásra olyan ruhában kell menni,hogy ne öltözd túl a ballagó diákokat.
2023. máj. 4. 07:42
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nem kell olyan extrán kiöltözni, de azért egy fokkal illik jobban felöltözni, mint a tipikus kék farmer + egyszerű póló. Nem kell olyan extrémen felöltözni, de azért szerintem nyugodtan lehet elegánsabbra fogni egy picit és felhúzni egyberészes ruhát, szoknyát.
2023. máj. 4. 13:56
 7/7 anonim ***** válasza:

A fekete feher is teljeswn jo.

Egybereszes ruha sem tulzas!

Szoval amihez kedved van

2023. máj. 4. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!