Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hány pár magassarkútok van?

Hány pár magassarkútok van?

Figyelt kérdés

Én nagyon szeretem őket, mindig abban vagyok és mindenhová azt veszek fel, ahová nem alkalmatlan.

Általában a vezetés és a sport a kivétel csak.

Most megszámoltam őket, nekem 28 pár van. Mind csinik és persze a ruháim is azok hozzá. A hétköznapibb darabjaimhoz is illenek a cipők. ^^

25/Lány

2023. máj. 3. 08:23
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:

3

25l

2023. máj. 4. 22:42
 32/35 anonim ***** válasza:
100%
Volt a kérdezőnek az a kommentje, hogy "srácok, most komolyan?". Na, én voltam az egyik első, aki ide beírt, én kezdtem azzal, hogy férfi vagyok. Na, nálam ez komoly. És ismerve pár hasonló érdeklődésű férfit, elmondhatom, hogy igenis komoly, sok ilyen férfi rendelkezik magassarkúval is. Na jó, a "sok" relatív, nem ezres számban kell gondolkodni, de itt-ott mindig kiderül, hogy vannak bátor, bevállalós férfiak is...
2023. máj. 5. 08:48
 33/35 anonim ***** válasza:
Nulla, de majd egyet veszek; hogy kipróbáljam; milyen benne járni.
2023. máj. 5. 20:26
 34/35 anonim ***** válasza:
Nekem 4. 2 bokacsizma, 1 csizma és 1 elegáns, de szeretnék még többet. Szerintem nincs olyan, hogy túl sok cipő
2023. máj. 8. 15:14
 35/35 anonim ***** válasza:

22 pár, és csak 2 lapos, egy tornacipő és egy sportcipő. De a legtöbb magassarkúm elég szolíd, 5-6 centi körüli. Ezek már épp elég csinosak, de még a vezetésben és a gyaloglásban sem akadályoznak.

N/39

2023. máj. 10. 19:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!