Hol lehet ehhez nagyon hasonló ruhákat venni?
2023. máj. 1. 09:53
3/8 anonim válasza:
Ezek so-so cottagecore stílusú ruházatok, ez tavaly nagy divat volt és tele volt a reserved és hasonló üzletek velük.
Mostanában csak sheinen látok ilyensmit.
5/8 anonim válasza:
Nekem pont olyan van, mint ami a 2. képen van, csak más színben. New Yorkerben vettem 2 éve. De tavaly is láttam ott hasonlót.
6/8 anonim válasza:
H&m (nem tudom, hogy most speciel vannak-e ott ilyenek, de amikor bemegyek egy üzletükbe, és szezonja van, szoktam látni ott ilyesmiket)
7/8 HoneyBunny válasza:
H&M-ben egy csomo ilyet lattam most is a webshopon
8/8 anonim válasza:
hatos vagyok, én úgy értelmeztem a kérdést, hogy személyesen szeretnéd megvenni. De ha online is megfelel, akkor a sheinen csomó ilyet találsz (csak akkor nagyon ellenőrizd le, mit rendelsz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!