Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » 13 éves fiúnak szűk boxer?

13 éves fiúnak szűk boxer?

Figyelt kérdés
Nagyobbik fiam azt kérte, hogyha nem is vásárolhat egyedül alsónadrágot, legalább had válasszon magának fazont és modellt. A többi ruhadarabnál ez nem is probléma, de az alsó miért ilyen fontos? Ezt a divatos szűk boxert akarja, nem korai még? Mennyire egészséges, nem fog ártani neki?

2023. ápr. 30. 16:07
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen korban már simán, engedd neki. Nem egészségtelenebb, mint a fecske, ilyen alapon akkor nem kellene ruhát hordani. A minőségre, anyagra ügyeljetek.
2023. ápr. 30. 16:24
 2/18 anonim ***** válasza:
35%
Azt nem tudom mennyire árt, de elég kényelmetlen.
2023. ápr. 30. 16:25
 3/18 anonim válasza:
100%
Fecske alsót hord? Lehet cikinek érzi már társai előtt.
2023. ápr. 30. 16:27
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Én engedném neki. Gondolom cikizik a tesi öltözőben amiatt amit jelenleg hordani szokott.
2023. ápr. 30. 16:47
 5/18 A kérdező kommentje:
Azt mondja nem cikizik, de már sok osztálytársa olyat hord. Egyébként próbálja ki, nem tudom, miért akadtam fent ezen.
2023. ápr. 30. 17:32
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

És miért nem engeded, hogy ö maga válassza ki és vegye meg az alsonadrágokat????? Ez magánügy, vagy neked a szüleid veszik a fehérnemüidet????

De ha már ennyire kontrollálni akarod, akkor legalább vegyed meg azt neki, amit szeretne!

Miért lenne "korai" rendes alsónadrágot hordani, nem pedig bugyit?

2023. ápr. 30. 17:36
 7/18 anonim válasza:
77%
#3 alt iskolaban en is igy ereztem. Kozep suliban meg majdnem mindenki azt hord (az osztalyomban)
2023. ápr. 30. 17:38
 8/18 anonim válasza:
18%

A szűk fehérnemű irritációhoz és fertőzéshez vezet (és ez rosszabb a férfiaknál, mint a nőknél) Szűk fehérnemű viselése nem javasolt azoknak a férfiaknak, akik gyermeknemzést remélnek, a szűkítő fehérnemű viselése jobban gátolja a spermiumok mozgékonyságát, mint más életmódbeli döntések, mint például az alkoholfogyasztás vagy a dohányzás. dohány.

Ezt kimasoltam valahonnan.

2023. ápr. 30. 17:39
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
13 éves már nem olyan kicsi, simán engedném neki. Egészségügyileg nem hiszem, hogy különösebb gondot okozna. De nekem pl. sokkal kényelmesebbek a bő boxerek és azoknál eleve nem is merülhet fel ilyen gond. Pedig azelőtt én is a tapadósakat hordtam, de átszoktam erre.
2023. ápr. 30. 21:19
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Ebben a korban lehet már ciki neki a fecske ezért akár más fazonút.Én engedném neki.
2023. ápr. 30. 22:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!